Alter Ego Italy

Arganikare Tropical Rehab shampoo

  • Tilavuus: 300 mL

Tehokkaasti kosteuttava ja elvyttävä shampoo. Trooppisten hedelmäuutteiden ansiosta elvyttää, syväkosteuttaa ja selvittää kuivat hiukset äärimmäisen tehokkaasti.


Soveltuu kaikille hiustyypeille, erinomainen kesähiuksille! Poistaa tehokkaasti merisuolan, hiekan sekä aurinkosuojien tuotejäämät.

16,50 €

Edut:

  • Puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti
  • Elvyttää auringon väsyttämiä hiuksia
  • Kosteuttaa ja ravitsee voimakkaasti

Vaikuttavat ainesosat:

  • Arganöljy
  • E-vitamiini

Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.

 

Arganikare Day Therapy hoitosarja perustuu kokonaisvaltaiseen hiusten ja vartalon hyvinvointiin ja kauneuteen toimien täydellisessä harmoniassa terveellisen ja ekologisen elämäntyylin kanssa. Arganikare Day Therapy tuotteet ovat valmistettu mahdollisimman pitkälti käyttäen korkealaatusimpia ekosertifioituja luonnollisia ainesosia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuoksi.

Ei sisällä parabeeneja SLS tai SLES yhdisteitä, väriaineita tai lanoliinia. Nikkeli, kromi ja kobaltti testattu.

Valmistusmaa Italia.

Levitä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan huolellisesti. Hiero hellästi kämmeniä käyttäen ja huuhtele hyvin. Toista toimenpide tarvittaessa.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita