Alter Ego Italy

Botanikare Aroma Oil Treatment

  • Koko: 50 mL

Aroma Oil Treatment, eukalyptuksen, bergamotin ja pomeranssin eteeristen öljyjen synergiaa. Syväpuhdistaa hiuspohjaa, tehokas detox- vaikutus, stimuloi lymfakiertoa ja edistää solujen hapensaantia.


Aikaansaa terveen, syväpuhdistetun ja raikkaan hiuspohjan.

Normaali hinta: 29,00 €

Tarjoushinta 25,00 €

Edut:

  • Syväpuhdistaa hiuspohjaa
  • Poistaa epäpuhtaudet ja toksiinit
  • Stimuloi lymfakiertoa ja edistää solujen hapensaantia
  • Aktivoi hiuspohjan toimintoja

Aktiiviset ainesosat:

  • Eukalyptus
  • Bergamotti
  • Pomeranssi


Eukalyptus: Hoitaa, elvyttää, parantaa solujen hapensaantia ja vilkastaa lymfakiertoa

Bergamotti: Stimuloi hiuspohjan toimintoja, antiseptinen ja aromaterapeuttinen vaikutus

Pomeranssi: Pehmentää, rentouttaa, stimuloi hiuspohjan toimintoja ja toimii aktiivisesti terveen hiuspohjan aikaansaamiseksi

 

Botanikare Day Therapy Wellness hoitosarja on suunniteltu kokonaisvaltaiseen hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Aloita hoitokokonaisuus detox-vaikutteisella syväpuhdistavalla kuorinnalla ja viimeistele hiusten pituuksia ja latvoja hoitavalla ja vahvistavalla hoitovaahdolla.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Syväpuhdistukseen, levitä 2-3 pipetillistä (3-4ml) suoraan pesemättömälle kuivalle päänahalle ja hiero kunnes öljy on kokonaan imeytynyt. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja jatka hoitoa valitsemallasi Botanikare kokonaisuudella.

 

Aromaterapeuttinen hoito, lisää 3-4 tippaa Aroma Oil Treatmentia shampoon joukkoon, sekoita ja pese hiukset normaalisti.

Ethoxydiglycol, Linalool, Linalyl Acetate, Aqua, Limonene, Bomeol, Geraniol, Isobornyl Acetate, Eucalyptol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Nobilis (Mandarine Orange) Peel Oil, Menthol, Cinnamonum Cassia Oil, Guaiazulene, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Eugenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Menthyl Nicotinate, Ppg-26-buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Cinnamal, Citronellol, Citrol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita