Alter Ego Italy

Botanikare Calming Tonic hiusvesi

  • Koko: 150 mL

Rauhoittava hiusvesi herkälle hiuspohjalle. Jälleenrakentaa ja suojaa hiuspohjaa, soveltuu kaikista herkimmällekin iholle. Lievittää välittömästi hiuspohjan kutinaa ja ärtyneisyyttä, auttaa normalisoimaan hiuspohjan toimintoja.


Soveltuu käytettäväksi myös teknisten käsittelyjen jälkeen, tasapainottamaan ja helpottamaan hiuspohjan ärtyneisyyttä.

Normaali hinta: 18,95 €

Tarjoushinta 15,00 €

Edut:

  • Hellävarainen koostumus, rentouttaa stressaantunutta hiuspohjaa
  • Jälleenrakentaa ja suojaa
  • Rauhoittaa hiuspohjaa välittömästi
  • Auttaa normalisoimaan hiuspohjan toimintoja
  • Tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia

Aktiiviset ainesosat:

  • Defensil®- yhdiste
  • Zanthalene®- yhdiste

 

Defensil®- yhdiste: Sisältää kasviuutteita (piiankieli, auringonkukka). Tasapainottaa ja normalisoi hiuspohjan toimintoja, poistaa ärtyneisyyttä ja kutinaa.

Zanthalene®- yhdiste: Sisältää kasviuutteita, rauhoittava vaikutus. Lievittää ärtyneisyyttä ja kutinaa.

 

Botanikare Calming tuotesarja on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan herkkää tai ärtynyttä hiuspohjaa. Rauhoittavat ja tulehduksia vähentävät ominaisuudet ovat peräisin luonnollisista Zanthalene® ja Defensil® yhdisteistä, jotka takaavat jopa kaikista herkimmän hiuspohjan hyvinvoinnin.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Pesun jälkeen, levitä hiuspohjalle tai ärtyneille alueille. Hiero huolellisesti, kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Ei huuhdella.

Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Oleyl alcohol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Potassium Sorbate, Zanthoxylum Bungeanum Pericarp Extract, Octyldodecanol, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables), Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Tocopherol

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita