Alter Ego Italy

Botanikare Energizing Delicate Lotion hiusvesi

  • Koko: 12 x 10 mL

Jälleenrakentava ampulli herkälle hiuspohjalle ja hauraille oheneville hiuksille. Erityisesti suunniteltu ehkäisemään tilapäistä hiustenlähtöä ja ohenemista herkälle päänahalle. Stimuloi mikroverenkiertoa ja hiuspohjan metabolisia toimintoja.


Tasapainottaa ja puhdistaa hiuspohjaa. Elvyttää väsynyttä hiuspohjaa ja auttaa ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä.

Normaali hinta: 32,00 €

Tarjoushinta 25,00 €

Edut:

  • Parantaa hiusten kuntoa, aikaansaa terveemmät hiukset
  • Voimistaa hiuspohjan metabolisia toimintoja
  • Stimuloi mikroverenkiertoa
  • Erityisesti herkälle hiuspohjalle

Aktiiviset ainesosat:

  • Trichogen Veg®- yhdiste


Trichogen Veg®- yhdiste: Sisältää gingseng- ja takiaisuutteita, B-vitamiineja, Sinkkiä, soijan peptidiyhdistettä, aminohappoja, glukosamiinia. Innovatiivinen patentoitu biotekninen yhdiste takaa täydellisen elvytyksen hiuksille ja hiuspohjalle tehostamaan hiusjuuren kasvua, palauttamaan elinvoimaa ja vahvistamaan hiuskuitua. Auttaa ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä ja voimistaa hiusten kasvua.

 

Botanikare Energizing tuoteryhmä on luotu erityisesti vahvistamaan hentoja ja ohenevia hiuksia, sekä ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä. Noudattamalla terveellisiä ja tasapainoisia elämäntapoja ja käyttämällä säännöllisesti Energizing tuotteita, saavutat tasapainoisen ja hyvinvoivan hiuspohjan. Edistää tuuheiden ja terveiden hiusten kasvua. Soveltuu myös anti-age hoidoksi.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Levitä ampulli puhtaalle hiuspohjalle ja hiero kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Ravistettava kunnolla. Ei huuhdella.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Phenoxyethanol, PPG-26-Buteth-26, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Ethylhexylglycerin, Arginine, Acetyl Tyrosine, PEG-12 Dimethicone, Zinc Gluconate, Calcium Pantothenate, Hydrolyzed Wheat Protein, Niacinamide, Ornithine HCl, Methyl Nicotinate, Tetrasodium EDTA, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Butylene Glycol, Polyquaternium 11, Citrulline, Simethicone, Hydrolyzed Soy Protein, Glucosamine HCI (Glucosamine HCl), disodium succinate, Arctium Majus Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Biotin, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Sodium methylparaben, Citrus Junos Fruit Extract

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita