Toimistomme ja varastomme muutosta johtuen tilausten käsittelyissä on tilapäisesti tavallista pidemmät odotusajat. Korjaamme parhaillaan asiaa, kiitos kärsivällisyydestä!

Alter Ego Italy

Botanikare Essential Densifying Lotion hiusvesi

  • Koko: 12 x 10 mL

Tuuheuttava ja ravitseva ampulli hauraille ja oheneville hiuksille. Eteerisillä öljyillä vahvistettu koostumus auttaa hiuspohjaa palauttamaan luonnollisen hiusten kasvurytmin.


Voimakkaasti ravitsevat ampullit stimuloivat luontaista keratiinin muodostumista. Hellävarainen koostumus ei aiheuta punoitusta.

Normaali hinta: 39,95 €

Tarjoushinta 29,00 €

Edut:

  • Detox- vaikutus, puhdistaa tehokkaasti ja poistaa ympäristön toksiineja päänahasta
  • Vahvistaa terveen ja vahvan uuden hiuksen kasvua
  • Voimistaa hiuspohjan metabolisia toimintoja
  • Stimuloi mikroverenkiertoa
  • Voimakkaasti ravitseva koostumus
  • Ei sisällä alkoholia

 

Botanikare Energizing tuoteryhmä on luotu erityisesti vahvistamaan hentoja ja ohenevia hiuksia, sekä ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä. Noudattamalla terveellisiä ja tasapainoisia elämäntapoja ja käyttämällä säännöllisesti Energizing tuotteita, saavutat tasapainoisen ja hyvinvoivan hiuspohjan. Edistää tuuheiden ja terveiden hiusten kasvua. Soveltuu myös anti-age hoidoksi.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Levitä ampulli puhtaalle hiuspohjalle ja hiero kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Ravistettava kunnolla. Ei huuhdella.

Aqua (Water), Geraniol, Linalool, Linalyl acetate, Eucalyptol, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA LEAF OIL (CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) LEAF OIL), Isobornyl acetate, Limonene, Menthol, MENTHYL NICOTINATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL), EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL), Mentha Arvensis Leaf Oil (Mentha Arvensis (Wild Mint) Leaf Oil), CITRUS MEDICA LIMONUM PEEL OIL (CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL), Citric Acid, Cetrimonium Chloride, SALVIA OFFICINALIS OIL (SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL), PPG-26-Buteth-26, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citral, Juniperus Communis Fruit Oil (Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil), Citronellol, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, Guaiazulene, Glycerin, Melissa Officinalis Leaf Oil, Echinacea Angustifolia Extract, Sericin, Panax Ginseng Root Extract, Zinc PCA, Royal Jelly Extract, Verbena Officinalis Leaf Rectified Oil

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita