Alter Ego Italy

Botanikare Energizing Superactive Tonic hiusvesi

  • Koko: 125 mL

Intensiivinen jälleenrakentava hiusvesi, tasapainottaa ja puhdistaa hiuspohjaa. Stimuloi mikroverenkiertoa, parantaa solujen hapensaantia ja vahvistaa hiuskuitua. Tehokas vaikutus saattaa aiheuttaa tilapäistä punoitusta pintaverenkierron vilkastumisen johdosta.


Elvyttää väsynyttä hiuspohjaa ja auttaa ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä.

29,95 €

Edut:

  • Parantaa hiusten kuntoa, aikaansaa terveemmät hiukset
  • Voimistaa hiuspohjan metabolisia toimintoja, stimuloi mikroverenkiertoa
  • Jälleenrakentaa, uudistaa ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa
  • Elvyttää juurista alkaen aikaansaaden kestävämmät, vahvemmat ja tuuheammat hiukset
  • Vähentää liiallista hiustenlähtöä ja stimuloi hiusten kasvua

Aktiiviset ainesosat:

  • Trichogen Veg®- yhdiste


Trichogen Veg®- yhdiste: Sisältää gingseng- ja takiaisuutteita, B-vitamiineja, Sinkkiä, soijan peptidiyhdistettä, aminohappoja, glukosamiinia. Innovatiivinen patentoitu biotekninen yhdiste takaa täydellisen elvytyksen hiuksille ja hiuspohjalle tehostamaan hiusjuuren kasvua, palauttamaan elinvoimaa ja vahvistamaan hiuskuitua. Auttaa ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä ja voimistaa hiusten kasvua.

 

Botanikare Energizing tuoteryhmä on luotu erityisesti vahvistamaan hentoja ja ohenevia hiuksia, sekä ehkäisemään liiallista hiustenlähtöä. Noudattamalla terveellisiä ja tasapainoisia elämäntapoja ja käyttämällä säännöllisesti Energizing tuotteita, saavutat tasapainoisen ja hyvinvoivan hiuspohjan. Edistää tuuheiden ja terveiden hiusten kasvua. Soveltuu myös anti-age hoidoksi.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Levitä pipetillinen hiuspohjaan pesun jälkeen, hiero hellästi kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Ei huuhdella.

Aqua (Water), Alcohol Denat., PPG-26-Buteth-26, Menthol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Arginine, Acetyl Tyrosine, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Methyl Nicotinate, Niacinamide, Ornithine HCl, Hydrolyzed Wheat Protein, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium 11, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Citrulline, Hydrolyzed Soy Protein, Citric Acid, Butylene Glycol, Simethicone, Glucosamine HCI (Glucosamine HCl), disodium succinate, Arctium Majus Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Biotin, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Sodium methylparaben, Citrus Junos Fruit Extract

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita