Alter Ego Italy

Botanikare Mud Treatment hoito

  • Tilavuus: 150 mL

Puhdistava, raikastava ja tasapainottava mutanaamio rasvoittuvalle päänahalle. Puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti, sekä avaa tukkeutuneita hiusjuuria. Rauhoittaa hiuspohjan ärtyneisyyttä.


Aikaansaa raikkaan kuivan päänahan, sekä kevyet ja silkkisen kiiltävät hiukset. Tasapainottaa hiuspohjan toimintoja ja rauhoittaa ylimääräisen sebumin tuotantoa.

18,95 €

Edut:

  • Poistaa liiallisen sebumin ja hiuspohjan epäpuhtaudet
  • Avaa tukkeutuneita hiusjuuria, näkyvästi kuivempi hiuspohja
  • Kunnioittaa ihon omaa hydrolipidistä pintakerrosta
  • Aikaansaa pehmeät, puhtaat ja silkkisen kiiltävät hiukset
  • Palauttaa luonnollisen tasapainon hiuspohjan mikroympäristölle

Ainesosat:

  • Savi
  • Jojobaöljy
  • Piroctone olamiini


Savi: Syväpuhdistaa, tasapainottaa ihon pH:ta ja poistaa liiallista sebumia

Jojobaöljy: Vapauttaa tehokkaasti tukkeutuneita hiusjuuria, normalisoi ihon kosteustasapainoa. Sisältää runsaasti E- ja F-vitamiineja sekä mineraaleja.

Piroctone olamiini: Tuhoaa hilsettä aiheuttavia mikro-organismeja ja normalisoi solujen uusiutumista. Aikaansaa terveen, raikkaan ja puhtaan hiuspohjan ilman kutinaa ja hilsettä 

 

Botanikare Rebalancing tuoteryhmä on erityisesti suunniteltu normalisoimaan ja tasapainottamaan rasvoittuvaa hiuspohjaa. Tasapainottavat ominaisuudet on luotu ainutlaatuisella sekoituksella luonnollisia aktiivisia ainesosia palauttamaan ja elvyttämään hydrolipidistä pintakerrosta, sekä hiuspohjan toimintoja.

Botanikare on kokonaisvaltaiseen hiusten ja päänahan hyvinvointiin luotu hoitosarja. Puhdas ja hyvinvoiva hiuspohja on ensimmäinen askel kauniisiin, terveisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Botanikare on luonnollinen ja harmoninen kokonaisuus, joka muuntaa tavallisen kampaamopalvelun kokonaisvaltaiseksi hyvinvointipalveluksi. Botanikare Day Therapy system on kehitetty hoitamaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Botanikare tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja.

Valmistusmaa Italia.

Kerran viikossa kuukauden ajan intensiivihoitona, kahdesti kuussa ylläpitämään saavutetut tulokset.

Aqua (Water), Solum Fullonum (Fuller's Earth), Glycerin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Piroctone Olamine, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita