Kuivat ja koppuraiset kädet? Ei hätää apu on lähellä - tsekkaa kosteuttavat käsivoiteet ja manikyyrituotteet

Alter Ego Italy

Nourishing Linseed Oil hoitoaine

  • Tilavuus: 1000 mL

Runsaasti ravitsevat ja kosteuttavat ainesosat selvittävät ja palauttavat hiusten rakenteen tehokaasti. Soveltuu kaikille hiustyypeille ja usein toistuvaan pesuun tasapainoitetun pH:n ansiosta. Sisältää ravintorikasta pellavasiemenöljyä.


Jättää hiukset kimmoisan ja pehmeän tuntuisiksi ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kemiallisen käsittelyn jälkeen, kuten permanentti tai värjäys.

15,95 €

Edut:

  • Selvittää tehokkaasti takkuisetkin hiukset
  • Soveltuu päivittäiseen käyttöön, kaikille hiustyypeille
  • Sisältää ravintorikasta pellavansiemenöljyä
  • Aikaansaa kiiltävät, pehmeät ja elinvoimaiset hiuksetAlter Ego Italy Classic tuotesarja on suunniteltu palauttamaan luonnollisen tasapainon hiusrakenteeseen. Kosteuttavat ja ravitsevat tuotteet palauttavat hiuksille luonnollista hehkua. Soveltuu erityisesti paksuille, kuiville tai vahingoittuneille hiuksille. Erinomainen tuotesarja palauttamaan elinvoimaa hiuksille, jotka kärsivät toistuvien kemiallisten käsittelyiden aiheuttamasta rasituksesta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä hiuksiin tasaisesti tyvestä latvoihin. Anna vaikuttaa 5-10 min, kampaa läpi ja huuhtele huolellisesti.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Linalool, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita