Byotea

Almond Massage Oil hierontaöljy

  • Koko: 5 L

Manteliöljyllä vahvistettu vartaloöljy hierontaan, parantaa ihon kimmoisuutta. Rasvaton koostumus imeytyy helposti eikä jätä ihoa öljyiseksi.


Helpottaa käsien liikkeitä ja soveltuu kaikkiin hierontatekniikoihin. Sisältää runsaasti ravitsevia kasviöljyjä.


HUOM - ei sisällä pumppua.

109,00 €

Edut:

  • Rentouttava, lämmin mantelin tuoksu
  • Parantaa ihon kimmoisuutta
  • Manteliöljy ehkäisee ja häivyttää raskausarpia
  • Aikaansaa rennon, kosteutetun ja hehkuvan ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Manteliöljy
  • Kookosöljy
  • Palmuöljy
  • Mantelin tuoksu


Manteliöljy: Ravitseva ja hoitava kylmäpuristettu manteliöljy piristää ja elvyttää ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille, jopa herkälle vauvan iholle. Manteliöljy on kevyt ja helposti imeytyvä, levittyy erinomaisesti tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän. Luonnollinen kasviöljy, tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Helpottaa hierontaa parantaen käsien liukuvuutta. Imeytyy täydellisesti jättämättä rasvaista oloa. Pehmittää ja heleyttää. Erinomainen raskausarville sekä ehkäisemään niiden syntyä.

Kookosöljy: Luonnollinen kasviöljy tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Helpottaa hierontaa parantaen käsien liukuvuutta. Imeytyy täydellisesti jättämättä rasvaista oloa. Pehmittää ja heleyttää.

Palmuöljy: Palmuöljy on puolikiinteä kasviöljy, jota saadaan öljypalmun hedelmämallosta. Pehmittävä ja vapaita radikaaleja ehkäisevä vaikutus. Sisältää runsaasti kasvisteroleja. Aikaansaa pehmeän ja ravitun ihon. Imeytyy hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Mantelin tuoksu: Kallisarvoinen, 100% luonnollinen makea ja lämmin tuoksu. Luo lämpimän ja kokonaisvaltaisesti hyvää mieltä korostavan ympäristön.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä hierontaöljyä vartalolle ja hiero kunnes imeytynyt.

ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, COUMARIN, CITRONELLOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita