Byotea

Dual-Phase meikinpoistoaine

  • Koko: 200 mL

Kaksivaiheinen meikinpoistoaine. Sisältää rauhoittavaa laventelia ja kamomillaa, poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kaiken meikin.


Rauhoittaa punoitusta, aikaansaa raikkaan ja puhtaan ihon. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

16,95 €

Edut:

  • Kaksivaiheinen meikinpoistoaine, jolla rauhoittava ja pehmittävä vaikutus
  • Poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kaiken meikin
  • Aikaansaa puhtaan ja raikkaan ihon
  • Rauhoittaa punoitusta
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille


Vaikuttavat ainesosat:

  • Laventeli
  • Kamomilla
  • Sorbitoli
  • Rohtomesikkä


Laventeli (Lavendula Angustifolia): Rauhoittava ja pehmittävä detox-vaikutus. Vähentää turvotusta. Laventelin tärkein yhdiste on linalyyliasetaatti, joka rentouttaa ja tappaa bakteereita, ehkäisee ihotulehduksia ja edistää haavojen arpeutumista. Vähentää ihoärsytystä, rauhoittaa ja pehmittää. Aikaansaa raikkaan ja puhtaan ihon. Laventeli lisää ulkoisesti käytettynä myös pintaverenkiertoa. Ulkoisesti hyvä rohto pieniin palovammoihin, auringonpolttamiin, haavoihin ja hyönteisten pistoihin.

Kamomilla (Kamomillasaunio - Matricaria Chamomilla): Rauhoittava kasvi, jolla punoitusta poistava ja anti-inflammatorinen vaikutus. Kamomillalla on tulehduksia parantava, antibakteerinen vaikutus, joka edistää haavojen paranemista. Ulkoisesti käytettynä kamomilla desinfioi ja rauhoittaa ihoa. Rauhoittaa ja ehkäisee silmien punoitusta aikaansaaden rennon ja raikkaan silmienalueen ihon. Kamomilla lievittää myös kutinaa ja hoitaa herkkää, ärsyyntynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa.

Sorbitoli (G-Glusitoli): Luonnollinen sokeri, jolla kosteuttava ja kosteutta ylläpitävä vaikutus Humektantti. Ihoa hoitava aine, pehmentävä vaikutus. Tasapainottaa ihon nestekanavien toimintoja. Suojaa ihon omaa suojakalvoa biomimeettisen vaikutuksen ansiosta.

Rohtomesikkä (Melilotus Officinale): Lipidi aineenvaihduntaa nopeuttava vaikutus. Parantaa lymfakiertoa. Vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi ja kasvia on käytetty käärehauteiksi sekä laastareiksi. Vähentää turvotusta silmienalueella sekä auttaa poistamaan tummia silmänalusia.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Ravistettava huolellisesti ennen käyttöä jotta ainesosat sekoittuvat keskenään. Lisää tuotetta vanulapulle ja pidä lappua hetki puhdistettavalla alueella, jonka jälkeen pyyhi meikki pois.
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 ALKYL BENZ OATE, SORBITOL, HEXYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL ETHER, POLYSORBATE 20, CHAMOMILLA RECUTI TA EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, MELILOTUS OFFICINALIS EXTRACT, SODI UM LAUROYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRAN CE), CI 42090 (FD&C BLUE 1).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita