Byotea Face Peeling Mineral Powder kasvokuorinta 200 mL

SKU
BY-1000573
Varastossa
13,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Hienojakoisella mineraalipuuterilla ja sorbitolilla vahvistettu kevyesti rakeinen kasvokuorinta poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon iholta. Auttaa seuraavia hoitotuotteita imeytymään iholle paremmin.

Aikaansaa puhtaan, sileän ja pehmeän ihon. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle.

Edut:

  • Hellävarainen kosteuttava koostumus, soveltuu erinomaisesti myös herkälle iholle
  • Poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon
  • Aikaansaa pehmeän, raikkaan ja puhtaan ihon
  • Tehostaa seuraavien hoitotuotteiden vaikutusta


Vaikuttavat ainesosat:

  • Mineraalipuuteri
  • Sorbitoli
  • Hopeapaju
  • Mesiangervo


Mineraalipuuteri: Erikokoiset mutta hienojakoiset mineraalit takaavat hellävaraisen, turvallisen ja samalla tehokkaan kuorinnan kasvojen iholle. Aikaansaa yhtenäisen, tasaisen ja pehmeän puhtaan ihon.

Sorbitoli (G-Glusitoli): Luonnollinen sokeri, jolla kosteuttava ja kosteutta ylläpitävä vaikutus Humektantti. Ihoa hoitava aine, pehmentävä vaikutus. Tasapainottaa ihon nestekanavien toimintoja. Suojaa ihon omaa suojakalvoa biomimeettisen vaikutuksen ansiosta.

Hopeapaju (Salix Alba): Runsaasti salisyylihappoa sisältävä kasvi joka edistää luonnollisesti ihon sarveiskalvon kuorintaa. Eliminoi epäpuhtaudet aikaansaaden puhtaan ja pehmeän ihon.

Mesiangervo (Spirea Olmaria): Puhdistava ja turvotusta vähentävä kasvi jolla tehokas detox-vaikutus. Puhdistaa, vähentää punoitusta aikaansaaden yhtenäisen ja kimmoisan ihon.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Face Peeling Mineral Powder kasvokuorinta
Käyttöohje Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, hiero keskittyen erityisesti kavojen T-alueelle (leuka, nenä, otsa). Huuhtele pois vedellä tai pyyhi pois lämpimällä ja kostealla pyyhkeellä. Käytä 1-2 krt/viikko.
INCI

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PUMICE, SORBITOL, POLYQUATERNIUM-37, POLYSORBATE 20, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, DECYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Face Peeling Mineral Powder kasvokuorinta 200 mL
Your Rating