Byotea

Firming Mud Mask vartalonaamio

  • Koko: 1000 mL

Tehokkaasti kiinteyttävä naamio hoito ehkäisemään ja korjaamaan ihon kimmoisuuden ja elastisuuden heikkenemistä. Aktivoi ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon kimmoisuutta.


Elvyttää väsynyttä ihoa ja antaa välittömän tasoittavan vaikutuksen. Aikaansaa kimmoisan, tasaisen ja valovoimaisen ihon.

29,95 €

Edut:

  • Virkistää ja lisää ihon kimmoisuutta välittömästi
  • Puhdistaa ja suojaa ihon toimintoja
  • Detox- vaikutus
  • Aikaansaa kimmoisan, puhtaan ja tasaisen ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Ginseng
  • Vihreä Savi
  • Makkarapuu
  • Merileväuute


Ginseng: Virkistävä ja stimuloiva ginseng parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa sävyä. Aikaansaa terveen, tasaisen ja samettisen pehmeän ihon.

Vihreä Savi: Luonnollinen savi puhdistaa ihon, aikaansaa puhtaan, tasaisen ja samettisen ihon.

Makkarapuu: Suojaa ihoa ikääntymiseltä stimuloimalla mikroverenkiertoa. Kiinteyttää ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Merileväuute: Tunnettu suojaavista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Sisältää runsaasti mineraaleja. Tehokas DETOX-vaikutus. Tasapainottaa ihon toimintoja aikaansaaden raikkaan puhtaan ja homogeenisen ihon.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä reilusti hoidettavalle alueelle ja tasoita käsin tai kosmeettista sutia apuna käyttäen. Tarvittaessa kääri kelmuun tai käytä lämmittävää peittoa. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista kostealla pyyhkeellä tai lämpimällä vedellä.

SOLUM FULLONUM (FULLER'S EARTH), AQUA (WATER), GLYCERIN, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, KIGELIA AFRICANA FRUIT EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, ECHINACEA ANGUSTIFOLIA EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, MENTHA ARVENSIS (WILD MINT) LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, POLYSORBATE 20, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, LIMONENE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita