Byotea

Foot Deodorant and Hygienizer jalkadeodorantti

  • Koko: 200 mL

Viilentävä antiperspirantti jalkojen iholle. Raikkaan tuoksuinen jalkadeodorantti on kehitetty pitämään jalat kuivina, raikkaina ja hyvän tuoksuisina. Ihanteellinen kuumiin kesäpäiviin!


Antiperspiranttinen vaikutus vähentää jalkojen hikoilua, antibakteerinen koostumus. Aikaansaa raikkaan ja energisen olon jalkoihin.

18,95 €

Edut:

  • Viilentävä, raikas koostumus
  • Pitää jalat kuivina, raikkaina ja hyvän tuoksuisina
  • Vähentää jalkojen hikoilua
  • Antibakteerinen vaikutus


Vaikuttavat ainesosat:

  • Sypressi
  • Mentoli
  • Eukalyptus


Sypressi: Tulehduksia ehkäisevä ja rauhoittava vaikutus. Lievittää ihoärtymystä ja rentouttaa ihoa.

Mentoli: Virkistää, elvyttää ja parantaa mikroverenkiertoa. Ihanteellinen poistamaan väsymystä. Deodoranttinen vaikutus.

Eukalyptus: Virkistävä, puhdistava, detox-vaikutus Auttaa lihasjännityksen poistamisessa. Antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Suihkauta jalkapohjille tarvittaessa, anna kuivua.

Aqua, Alcohol denat., Aluminum chloride, Parfum, PPG-26-buteth-26, Eucalyptus globulus leaf oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Mentha piperita oil, Menthyl lactate, Cupressus sempervirens oil, Menthol, Limonene, Linalool, Citral, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Geraniol, Guaiazulene, CI 42090.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita