Byotea

Fragrance Free Neutral Massage Cream hierontavoide

  • Koko: 1000 mL

Hajusteeton neutraali hierontavoide kaikille ihotyypeille. Helppokäyttöinen ja soveltuu kaikkiin hierontatekniikoihin.


Heleyttää ja ravitsee ihoa, pysyy helposti työstettävänä pitkään. Soveltuu erinomaisesti herkälle iholle.

27,95 €

Edut:

  • Hajustamaton hellävarainen koostumus
  • Erityisesti herkälle iholle
  • Sisältää runsaasti kasviöljyjä
  • Ravitsee ja kosteuttaa


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kookosöljy
  • Palmuöljy
  • Puuvillaöljy
  • Makadamiapähkinäöljy


Kookosöljy: Luonnollinen kasviöljy tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Helpottaa hierontaa parantaen käsien liukuvuutta. Imeytyy täydellisesti jättämättä rasvaista oloa. Pehmittää ja heleyttää.

Palmuöljy: Palmuöljy on puolikiinteä kasviöljy, jota saadaan öljypalmun hedelmämallosta. Pehmittävä ja vapaita radikaaleja ehkäisevä vaikutus. Sisältää runsaasti kasvisteroleja. Aikaansaa pehmeän ja ravitun ihon. Imeytyy hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Puuvillaöljy: Runsaasti tärkeitä rasvahappoja sisältävä öljy kosteuttaa ja korjaa ihoa. Aikaansaa pehmeän ja kosteutetun ihon. Heleyttää ja luo iholle valovoimaisuutta.

Makadamiapähkinäöljy:  Luonnollinen kasviöljy joka sisältää runsaasti rasvahappoja. Pehmittävä ja ravitse vaikutus. Makadamiapähkinäöljyn öljyhapolla (oleiniihappo, n. 60 %) on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksi. Luonnollista valovoimaisuutta ja heleyttä. Aikaansaa silkin pehmeät ja hyvin kosteutetun ihon. Ihonhoidossa makadamiaöljyn antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä hierontavoidetta vartalolle ja hiero kunnes imeytynyt.

AQUA (WATER), ETHYLHEXYL STEARATE, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CETEARETH-25, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, DIMETHICONE, BHT, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita