Byotea

Fragrance Free Neutral Massage Oil hierontaöljy

  • Koko: 1000 mL

Hajustamaton neutraali vartaloöljy kaiken tyyppiseen hierontaan. Rasvaton koostumus imeytyy helposti eikä jätä ihoa öljyiseksi. Parantaa käsien liukuvuutta soveltuen erityisesti pitkiin hierontoihin.


Sisältää runsaasti ravitsevia ja pehmittäviä kasviöljyjä ihon hyvinvointiin. Hajusteeton koostumus soveltuu myös hyvin herkälle iholle.

27,95 €

Edut:

  • Hajustamaton hellävarainen koostumus
  • Soveltuu erinomaisesti pitkiin hierontoihin
  • Imeytyy helposti, ei jätä ihoa rasvaiseksi
  • Aikaansaa heleän ja rennon ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kookosöljy
  • Palmuöljy
  • Puuvillaöljy
  • Makadamiapähkinäöljy


Kookosöljy: Luonnollinen kasviöljy tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Helpottaa hierontaa parantaen käsien liukuvuutta. Imeytyy täydellisesti jättämättä rasvaista oloa. Pehmittää ja heleyttää.

Palmuöljy: Palmuöljy on puolikiinteä kasviöljy, jota saadaan öljypalmun hedelmämallosta. Pehmittävä ja vapaita radikaaleja ehkäisevä vaikutus. Sisältää runsaasti kasvisteroleja. Aikaansaa pehmeän ja ravitun ihon. Imeytyy hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi.

Puuvillaöljy: Runsaasti tärkeitä rasvahappoja sisältävä öljy kosteuttaa ja korjaa ihoa. Aikaansaa pehmeän ja kosteutetun ihon. Heleyttää ja luo iholle valovoimaisuutta.

Makadamiapähkinäöljy:  Luonnollinen kasviöljy joka sisältää runsaasti rasvahappoja. Pehmittävä ja ravitse vaikutus. Makadamiapähkinäöljyn öljyhapolla (oleiniihappo, n. 60 %) on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksi. Luonnollista valovoimaisuutta ja heleyttä. Aikaansaa silkin pehmeät ja hyvin kosteutetun ihon. Ihonhoidossa makadamiaöljyn antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä hierontaöljyä vartalolle ja hiero kunnes imeytynyt.

ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita