Byotea

Illuminating hierontavoide kasvoille

  • Koko: 200 mL

Kirkastava hierontavoide kasvoille. Arganöljyllä ja E-vitamiinilla vahvistettu koostumus tasapainottaa ihon toimintoja ja suojaa herkkää ja helposti ärsyyntyvää ihoa.


Vähentää näkyvästi väsymyksen ja stressin merkkejä, miellyttävä ja kevyt koostumus imeytyy iholle täydellisesti. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

14,95 €

Edut:

  • Tasapainottaa ja suojaa herkkää ja helposti ärsyyntyvää ihoa
  • Aikaansaa heleän, kirkkaan ja kiinteän ihon
  • Vähentää näkyvästi väsymyksen ja stressin merkkejä
  • Erittäin miellyttävä ja kevyt koostumus
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille


Vaikuttavat ainesosat:

  • Arganöljy
  • E-vitamiini
  • Ksylitoli
  • Betaiini


Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil): Kallisarvoinen luonnollinen öljy joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja keramideja. Ravitseva ja anti-age vaikutus. Vahvistaa ihoa poistaen kireyttä. Aikaansaa kiinteän ja rennon ihon.

E-Vitamiini (Tocopheryl Acetate): Ehkäisee vapaiden radikaalien muodostumista ja syvällä ihossa tapahtuvaa vanhentumista. Ehkäisee syviä uurteita ja ryppyjä parantaen  ihon kokonaisvaltaista ilmettä.

Ksylitoli (Xylitol): Kosteuttava ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävä luonnollinen sokeri. Parantaa ihon kosteustasapainoa. Heleyttää ja luo elinvoimaa aikaansaaden pehmeän ja kimmoisan ihon.

Betaiini (Metanamiinium): Ihon kosteustasapainoa parantava ja ihon ongelmia ehkäisevä vaikutus. Tiivistää kasvojen alueen ihosolukkoa parantaen epidermiksen rakennetta.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä riittävä kerros puhdistetulle iholle. Hiero kevyesti kasvojen ja kaulan alueelle.

AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, ETHYLHEX YL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, TRIISOSTEARIN, PEG-1 00 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SH EA BUTTER) BUTTER, DIMETHICONE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, XYLITOL, BE TAINE, BHT, DECYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRA GRANCE), COUMARIN, CITRONELLOL.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita