Byotea

Intensive Toning Serum seerumi

  • Koko: 100 mL

Tehokas ja ihoa virkistävä seerumi, ihanteellinen väsyneelle iholle. Sisältää energisoivaa ginseng juurta, joka palauttaa iholle sen luontaista kimmoisuutta.


Stimuloi tehokkaasti staattisen nesteen poistoa.

23,95 €

Edut:

  • Virkistää ja parantaa ihon kimmoisuutta
  • Poistaa nestettä ja puhdistaa
  • Stimuloi mikroaineenvaihduntaa
  • Vähentää paikallista turvotusta


Vaikuttavat ainesosat:

  • Ginseng
  • Mustapippuri
  • Makkarapuu
  • Neidonhiuspuu


Ginseng: Virkistävä ja stimuloiva ginseng parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa sävyä. Aikaansaa terveen, tasaisen ja samettisen pehmeän ihon.

Mustapippuri Eteerinen öljy: Eteerinen öljy vilkastuttaa pintaverenkiertoa, kosteuttaen ja lämmittäen ihoa. Antaa voimaa ja kimmoisuutta koko keholle. Rintojen alueelle levitettynä aikaansaa push-up vaikutuksen.

Makkarapuu: Suojaa ihoa ikääntymiseltä stimuloimalla mikroverenkiertoa. Kiinteyttää ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Neidonhiuspuu: Vilkastuttaa verenkiertoa ja ravitsee ihoa. Selkeyttää kehon ääriviivoja, muokaten ongelmakohtia. Kiinteyttävä vaikutus.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Suihkuta hoidettavalle alueelle (sääret, vatsa, lantio..) ja hiero kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt.

AQUA (WATER), GLYCERIN, ACETYL GLUCOSAMINE, SODIUM PCA, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, PIPER NIGRUM (PEPPER) FRUIT OIL, KIGELIA AFRICANA FRUIT EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, HUMULUS LUPULUS (HOPS) EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, TRIGONELLA FOENUM GRAECUM SEED EXTRACT, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita