Byotea

Lipodraining Synergy eteerinen öljy

  • Koko: 100 mL

Eteeristen öljyjen synergiaa vilkastuttamaan kehon nesteiden virtaamista. Vähentää selluliittia ja lihasjännitystä, sekä ehkäisee nesteen kertymistä.


Detox-vaikutus, joka myös edesauttaa poistamaan liiallista nestettä ja vähentää paikallista turvotusta.

24,95 €

Edut:

  • Edistää kehon nesteiden virtaamista
  • Ehkäisee tehokkaasti keskittyneen rasvan kertymistä
  • Tehokas DETOX-vaikutus


Vaikuttavat ainesosat:

  • Greipin Eteerinen öljy
  • Fenkolin Eteerinen öljy
  • Timjamin Eteerinen öljy
  • Rosmariinin Eteerinen öljy

 

Sekoitus puhtaita eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden yhteinen synergia vaikuttaa myönteisesti kehoon ja mieleen.
Eteeriset öljyt ovat luonnollisesti tehokkaita, aktiivisia ainesosia, joilla on uskomattomia uudistavia vaikutuksia. Eteeriset öljyt tuovat hyvinvointia koko keholle ja mielelle.

 

Greippi: Hedelmäisen raikas ja kirpeä greippiöljy ehkäisee ja lievittää masennusta ja kohottaa mielialaa. Greipin eteerinen öljy laukaisee jännitystiloja ja soveltuu erinomaisesti stressaantuneelle mielelle. Vähentää selluliittia ja lihasjännitystä sekä ehkäisee nesteen kertymistä. Detox-vaikutus joka myös edesauttaa poistamaan liiallista nestettä imunestejärjestelmästä (lymfa).

Fenkoli: Aniksen tuoksuinen fenkoliöljy on antiseptinen ja lihasjännitystä laukaiseva. Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Puhdistava ja turvotusta vähentävä vaikutus lymfakierron kiihdyttämisen ansiosta.

Timjami: Timjami vahvistaa immuunipuolustusta ja kohottaa kehon yleiskuntoa elvyttäen ihon elintoimintoja. Yrttisen raikas tuoksuinen eteerinen öljy kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Timjami on erinomainen lihaskipujen, reumatismin sekä huonon verenkierron hoitoon. Antiseptinen ja antibakteerinen. Eriomainen vähentämään tulehduksia (akne). Tehokas antiseptinen öljy joka sekoittuu mainiosti muiden öljyjen kanssa. Timjamia suositellaan myös lihaskipujen, urheiluvammojen ja reumatismin sekä huonon verenkierron hoidossa.

Rosmariini: Rosmariinia on käytetty virkistämään muistia ja poistamaan väsymystä ja stressiä, hoitamaan reumatismia ja kipuja. Stimuloi verenkiertoa ja toimii turvotusta vähentävänä sekä antiseptisenä öljynä. Yleisesti virkistävä ja vahvistava vaikutus. Rosmariini stimuloi lisämunuaiskuorta ja kortikolin- tuotantoa joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää stressinsietokykyä. Rosmariini voimistaa valppautta ja fyysistä valmiutta, ja siitä on apua henkiseen uupumukseen, liialliseen ajatustyöhön, päänsärkyyn ja migreeniin. Se lisää intensiteettiä kaikkiin fyysistä ja henkistä kestävyyttä vaativiin tilanteisiin. Kineolivoittoisella rosmariiniöljyllä hoidetaan erittäin tehokkaasti hengityselin oireita; keuhkoputken- ja poskiontelotulehdusta, sekä astmaa ja yskää.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä tuotetta käsille tai suoraan tietylle kehon alueelle, hiero kunnes tuote on imeytynyt.

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, DICAPRYLYL ETHER, ISOBORNYL ACETATE, LINALYL ACETATE, LIMONENE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ORIGANUM VULGARE OIL, THYMUS VULGARIS OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, FOENICULUM VULGARE (FENNEL) OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, LINALOOL, CITRAL.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita