Byotea

Make-Up Remover kasvojen puhdistusgeeli

 • Koko: 200 mL

Erittäin hellävarainen geeli tehokkaaseen meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen. Ihoa rauhoittava vaikutus, vähentää punoitusta, aikaansaaden pehmeän ja raikkaan ihon.


Kevyt geelimäinen koostumus on helppo käyttää varmistaen maksimaalisen puhdistuksen ja suojan. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

14,95 €

Edut:

 • Erittäin hellävarainen puhdistava vaikutus
 • Rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta
 • Aikaansaa pehmeän ja puhtaan ihon
 • Kevyt geelimäinen koostumus
 • Maksimaalinen puhdistus ja suoja
 • Soveltuu kaikille ihotyypeille


Vaikuttavat ainesosat:

 • Kamomilla
 • Silkkimaito
 • Malva
 • Bisabolol


Kamomilla (Kamomillasaunio - Matricaria Chamomilla): Rauhoittava kasvi, jolla punoitusta poistava ja anti-inflammatorinen vaikutus. Kamomillalla on tulehduksia parantava, antibakteerinen vaikutus, joka edistää haavojen paranemista. Ulkoisesti käytettynä kamomilla desinfioi ja rauhoittaa ihoa. Rauhoittaa ja ehkäisee silmien punoitusta aikaansaaden rennon ja raikkaan silmienalueen ihon. Kamomilla lievittää myös kutinaa ja hoitaa herkkää, ärsyyntynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa.

Silkkimaito (Silkki): Ihoa hoitava aine, humektantti. Sekoitus luonnollisia proteiineja, jotka suojaavat ja pehmittävät ihoa. Aikaansaa samenttisen kiinteän, silkinpehmeän ja jäntevän ihon.

Malva (Malva Sylvestris): Rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Suojaa ihon ulkoisilta tekijöiltä. Poistaa turvotusta silmien alueen ympäriltä aikaansaaden rentoutuneen ihon ilman punoitusta.

Bisabolol: Vähentää ihoärsytystä. 100 % luonnollinen kamomillasta uutettu aktiivinen ainesosa jolla rauhoittava ja hoitava vaikutus. Tehokas punoitusta vähentävä vaikutus. Rauhoittaa ihoa ja vähentää ärsytystä.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella ja pyyhi hellävaraisesti kasvojen iho.

Pyyhi silmien alue silmän sisäkulmasta ulospäin. Puhdista tarvittaessa hellästi myös huulet.

AQUA (WATER), POLYSORBATE 20, PEG-7 GLYCERYL COCOAT E, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SORBITOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-37, HYDRO LYZED SILK, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) EXTRACT, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL HY DROLYZED SILK, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, BISABOLOL, SODIU M COCOYL GLUTAMATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM GLUTAMATE, PEG-5 COCOMONIUM METHOSULFATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYACRYLAMIDE, PH ENOXYETHANOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CI NNAMAL, GUAIAZULENE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita