Byotea

Post-Epilation Soothing Gel geeli

  • Koko: 30 x 10 mL

Rauhoittava geeli käytettäväksi epiloinnin jälkeen, vähentää punoitusta ja rauhoittaa ihoa. Voidaan käyttää kaiken tyyppiselle vahalle, jättäen ihon puhtaaksi, kosteutetuksi ja pehmeäksi.


Pehmentää ja virkistää ihoa, sekä helpottaa ihoärtymystä. Ideaalinen käytettäväksi erityisesti herkille ihoalueille.

17,95 €

Edut:

  • Voimakkaasti rauhoittava geeli helpottamaan ihoärtymystä
  • Tehokas ja nopeavaikutteinen
  • Ideaalinen käytettäväksi herkille ihoalueille
  • Poistaa vahajäämät tehokkaasti
  • Aikaansaa puhtaan, kosteutetun ja pehmeän ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Atsuleeni
  • Kamomilla
  • Sypressi
  • Glykyrretiinihappo


Atsuleeni: Kasvi, jolla on lievittävä ja rauhoittava vaikutus. Vähentää punoitusta ja turvotusta erityisesti herkillä ihoalueilla.

Kamomilla: Rauhoittava kasvi, jolla on punoitusta poistava ja anti-inflammatorinen vaikutus. Kamomillalla on tulehduksia parantava, antibakteerinen vaikutus, joka edistää haavojen paranemista. Ulkoisesti käytettynä kamomilla desinfioi ja rauhoittaa ihoa. Rauhoittaa ja ehkäisee punoitusta aikaansaaden rennon ja raikkaan ihon. Kamomilla lievittää myös kutinaa ja hoitaa herkkää, ärsyyntynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa.

Sypressi: Eteerinen öljy, tulehduksia estävä ja rauhoittava vaikutus. Lievittää ihoa, jättäen rentoutuneen ja ärsytyksistä vapaan olon.

Glykyrretiinihappo (Beta glycyrrhetinic acid): Vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa. Lievittää ärsytystä, jättäen ihon virkistetyksi ja vapaaksi turvotuksesta.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Käytetään epilaation jälkeen. Hiero alueelle, jolta karvat on poistettu kunnes kokonaan imeytynyt.

AQUA (WATER), GLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM POLYACRYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GUAIAZULENE, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL, BISABOLOL, GLYCYRRHETINIC ACID, LINALOOL, LIMONENE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ALOE BARBADENSIS GEL (ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE), PHENOXYETHANOL, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: