Byotea

Relaxing Gel Cool Effect geeli jaloille

  • Tilavuus: 200 mL

Rentouttava ja viilentävä geeli turvonneille, väsyneille ja raskaan tuntuisille jaloille. Sisältää virkistäviä ja vahvistavia eteerisiä öljyjä.


Poistaa tehokkaasti nestettä, raikastaa ja virkistää väsyneitä jalkoja. Raikas piristävä tuoksu.

23,75 €

Edut:

  • Ideaalinen turvonneille ja raskaille jaloille
  • Rentouttava ja viilentävä vaikutus
  • Poistaa nestettä ja laskee paikallista turvotusta
  • Raikastaa ja virkistää jalkoja


Vaikuttavat ainesosat:

  • Arnikki
  • Eukalyptus Eteerinen öljy
  • Viherminttu Eteerinen öljy
  • Natrium PCA


Arnikki: Vuoristokasvi jonka uutetta käytetään yleisesti turvotuksen, mustelmien ja lihaskivun hoitoon. Arnikki öljy on parhaimmillaan käytettynä hieronnassa, sillä se nopeuttaa lihasten palautumista raskaasta fyysisestä rasituksesta. Lievittää, vähentää turvotusta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Arnikkiuute lämmittää ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

Eukalyptus: Eukalyptus on oikea hengitysteiden superöljy, se aukoo tukkeumia ja helpottaa flunssaista oloa. Mielen tasolla öljy kirkastaa ajatuksia ja rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita ja mieltä. Virkistävä, puhdistava, detox-vaikutus Auttaa lihasjännityksen poistamisessa. Antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa

Viherminttu: Piparminttua miedompi ja makeampi tuoksu joka toimii monessa kohdin samalla tavalla. Piristää yleisesti kehoa ja mieltä sekä auttaa esim. pääkipuihin. Auttaa hengityselinsairauksiin, avaa hengitystä, alentaa kuumetta sekä lievittää pahoinvointia, heikotusta tai huimauksen tunnetta. Vahvistaa verenkiertoa ja lihaksia. Aikaansaa raikkaan olon. Terapeuttinen eteerinen öljy rentouttaa ja viilentää sekä auttaa usein kramppeihin, kutinaan ja stressiin. Lisää aineenvaihduntaa. Auttaa hermoston ongelmien kanssa ja keskittymiseen, päänsärkyyn, stressiin sekä levottomuuteen.

Natrium PCA: Erittäin hyvä kosteutta sitova ainesosa. NMF (Natural Moisturizing Factor) perusaineisosa. Kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH arvon (pH 5,5). Ehkäisee ihon ärtymistä, suojaa ja kosteuttaa. Aikaansaa joustavan ja kiinteän ihon.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä voidetta jaloille ja säärille aina tarvittaessa. Hiero kunnes imeytynyt.

AQUA (WATER), GLYCERIN, MENTHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SORBITOL, CARBOMER, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, SODIUM PCA, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, CITRONELLOL, CI 42051.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita