Byotea

Relaxing Synergy eteerinen öljy

  • Koko: 100 mL

Eteeristen öljyjen synergiaa rentouttamaan kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Rentouttavien eteeristen öljyjen sekoitus rauhoittaa ja edesauttaa palautumista päivän kiireistä.


Elvyttää elimistöä ja lievittää lihasjännitystä ja kipuja.

24,95 €

Edut:

  • Erityisesti rauhoittamaan kireitä lihaksia ja vähentämään jännitystä
  • Rentouttaa edesauttaen palautumista
  • Lievittää lihaskipua kiireisen päivän jälkeen


Vaikuttavat ainesosat:

  • Myrtti Eteerinen öljy
  • Meirami Eteerinen öljy
  • Laventeli Eteerinen öljy
  • Neilikka Eteerinen öljy

 

Sekoitus puhtaita eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden yhteinen synergia vaikuttaa myönteisesti kehoon ja mieleen.
Eteeriset öljyt ovat luonnollisesti tehokkaita, aktiivisia ainesosia, joilla on uskomattomia uudistavia vaikutuksia. Eteeriset öljyt tuovat hyvinvointia koko keholle ja mielelle.

 

Myrtti (Korsikanpippuri): Myrtti oli pääyrtti keskiaikaisessa ‘enkelivedessä’, jolla kirkastettiin ja silotettiin hipiää. Lempeä ja hellävarainen Myrttiöljy rauhoittaa ja vahvistaa hermoja ja sillä voidaan hoitaa rasvaista, suuri-huokoista ja akneihoa.

Meirami: Välimeren rannoilta kotoisin oleva meirami omaa pehmittävän ja rauhoittavan ominaisuuden. Hennon mausteisen ja pähkinän tuoksuinen Meiramin eteerinen öljy tislataan kukintojen latvoista. Elvyttää elimistöä ja lievittää reumakipua ja hermosärkyä laventeliöljyn kanssa. Meirami alentaa verenpainetta ja sopii verenpainetaudin ja stressin aiheuttamien sydänvaivojen hoitoon. Yhdessä laventelin kanssa meiramiöljystä saa rauhoittavan kylvyn, joka ennen nukkumaanmenoa auttaa unen saannissa.

Laventeli: Laventelia nimitetään eteeristen öljyjen äidiksi. Se on hellävarainen ja hoitava melkein kaikessa. Se tasapainottaa ailahtelevan mielialan ja rauhoittaa kaikenlaisia kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa. Laukaisee lihasjännityksen ja lievittää kaikenlaisia kipuja. Laventeli nopeuttaa ihon uusiutumista ja sitä voi lisätä ihovoiteisiin kaikille ihotyypeille.

Neilikka: Tulista mausteneilikkaöljyä on käytetty voimakkaiden antiseptisten ja kipua lievittävien ominaisuuksiensa vuoksi apuna hammassärkyyn ja hammastulehduksiin kautta aikojen. Vähentää kipua ja auttaa rentoutumaan. Neilikkaöljyä on käytetty myös hermosäryn hoitoon sekä hiertymiin ja haavaumiin.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Levitä tuotetta käsille tai suoraan tietylle kehon alueelle, hiero kunnes tuote on imeytynyt.

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, DICAPRYLYL ETHER, LINALYL ACETATE, LINALOOL, EUGENOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, MYRTUS COMMUNIS OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) LEAF OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, GERANIOL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, GUAIAZULENE, LIMONENE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita