Byotea

Spray Lotion Pre-Epilation emulsiosuihke

  • Koko: 100 mL

Ennen epilointia käytettävä suihkutettava emulsio. Puhdistaa ihon ja valmistelee sen epilointia varten, jättäen suojaavan kerroksen ihon ja vahan väliin.


Sopii käytettäväksi kaikkien vahojen kanssa ja auttaa poistamaan vahajäämät iholta. Imeytyy iholle nopeasti levittämisen jälkeen.

8,95 €

Edut:

  • Puhdistaa ja valmistelee ihon epilointiin
  • Helpottaa vahajäämien poistamista iholta
  • Sopii kaikkien vahojen kanssa
  • Imeytyy nopeasti


Vaikuttavat ainesosat:

  • Hunaja
  • Arganöljy
  • Sorbitoli
  • Kasviglyseriini


Hunaja: Luonnollinen hunaja kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa.

Arganöljy: Kallisarvoinen luonnollinen öljy joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja keramideja. Ravitseva ja anti-age vaikutus. Tehokas ehkäisemään ihon vanhenemista, luo pehmeän ja heleän ihon.

Sorbitoli: Luonnollinen sokeri jolla kosteuttava ja kosteutta ylläpitävä vaikutus Humektantti. Ihoa hoitava aine, pehmitin. Tasapainottaa ihon nestekanavien toimintoja. Suojaa ihon omaa suojakalvoa biomimeettisen vaikutuksen ansiosta. Parantaa ihon kosteustasapainoa. Kiinteyttävä ja pehmittävä vaikutus.

Kasviglyseriini: Kosteuttaa, pehmittää ja suojaa ihoa. Estää kuivumista ja jättää ihon kimmoisaksi.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Käytetään ennen karvanpoistoa. Suihkutetaan hoidettavalle alueelle ja hierotaan kunnes imeytynyt.

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, SORBITOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, MEL/HONEY, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: