Byotea Toning Synergy Essential Oil eteerinen öljy 100 mL

SKU
BY-1000222
Varastossa
24,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Eteeristen öljyjen synergiaa vahvistamaan ja energisoimaan kehoa ja mieltä. Piristävä ja voimaannuttava tuoksu ja eteeristen öljyjen energisoiva vaikutus luo kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

Aikaansaa raikkaan ja energisen olotilan, sekä palauttaa iholle luonnollista kimmoisuutta.

Edut:

  • Palauttaa iholle luonnollisen kimmoisuuden
  • Aikaansaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen
  • Luo raikkaan ja energisen olotilan


Aktiiviset ainesosat:

  • Vihermintun Eteerinen öljy
  • Sitruunamelissan Eteerinen öljy
  • Pomeranssin Eteerinen öljy
  • Rohtorautayrtin Eteerinen öljy

 

Sekoitus puhtaita eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden yhteinen synergia vaikuttaa myönteisesti kehoon ja mieleen.
Eteeriset öljyt ovat luonnollisesti tehokkaita, aktiivisia ainesosia, joilla on uskomattomia uudistavia vaikutuksia. Eteeriset öljyt tuovat hyvinvointia koko keholle ja mielelle.

 

Viherminttu: Piparminttua miedompi ja makeampi tuoksu, joka toimii monessa kohdin samalla tavalla. Piristää yleisesti kehoa ja mieltä sekä auttaa mm. pääkipuihin. Auttaa hengityselinsairauksiin, avaa hengitystä, alentaa kuumetta sekä lievittää pahoinvointia, heikotusta tai huimauksen tunnetta. Vahvistaa verenkiertoa ja lihaksia. Aikaansaa raikkaan olon. Terapeuttinen eteerinen öljy rentouttaa ja viilentää sekä auttaa usein kramppeihin, kutinaan ja stressiin. Lisää aineenvaihduntaa. Auttaa hermoston ongelmien kanssa ja keskittymiseen, päänsärkyyn, stressiin sekä levottomuuteen.

Sitruunamelissa: Melissa on kautta aikojen yksi suosituimpia eteerisiä öljyjä. Antiseptinen. Sopii rasvaisen ihon hoitoon. Sitruunamelissaa pidetään useissa maissa sydämen ilon yrttinä, sillä sen on katsottu vahvistavan sydäntä. Sitruunamelissan haihtuvan, eli eteerisen öljyn pääainesosat ovat sitronellaali, sitraali, geraniaali ja neraali. Eteerisen öljyn useat kymmenet eri ainesosat vaikuttavat kouristuksia laukaisevasti, ja sitruunamelissaa käytetäänkin hermostoperäisten maha- ja suolistovaivojen hoitoon sekä kuukautiskipuihin. Auttaa myös muihin hermostoperäisiin oireisiin kuten unettomuuteen, masentuneisuuteen ja hysteriaan.

Pomeranssi: Metabolismia stimuloiva vaikutus. Lämmin ja raikas pomeranssin eteerinen öljy rentouttaa ja kohottaa mielialaa Sopii erityisesti rasvaiselle iholle. Piristää verenkiertoa. Lievittää vatsa- ja kuukautiskipuja. Kohentaa mieltä ja piristää, lämmittää sisältäpäin kesäisellä tuoksullaan. Lisää vastustuskykyä.  

Rohtorautayrtti: Tehokas stimulantti joka yhdistyy erinomaisesti mintun vaikutuksen kanssa. Rohtorautayrtti on hermostoa vahvistava sekä rauhoittava, mutta samalla elimistöä ja yleistä hyvinvointia vahvistava. Vahvistaa ja stimuloi. Pohjois-Amerikan intiaanit ovat käyttäneet kasvia mm. rauhoittavana aineena sekä hengitysvaikeuksiin ja kuukautisvaivoihin.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Toning Synergy Essential Oil eteerinen öljy
Käyttöohje

Levitä tuotetta käsille tai suoraan tietylle kehon alueelle, hiero kunnes tuote on imeytynyt.

INCI

GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, DICAPRYLYL ETHER, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, MENTHOL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, VERBENA OFFICINALIS LEAF RECTIFIED OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS MEDICA VULGARIS PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Toning Synergy Essential Oil eteerinen öljy 100 mL
Your Rating