Chenice Beverly Hills

Red Color Filler pigmentti

  • Koko: 125 mL

Kirkkaanpunainen väripigmentti.


Color Filler on helppokäyttöinen pigmenttisarja, josta löytyy neljä valmista puhdasta pigmenttisävyä: Punainen – Sininen – Kulta/Kupari – Violetti.


Lisää vain Color Filler-väriä suoraan värimassaan, shampoon tai hoitoaineen sekaan tai suoraan hiusosioihin toiveidesi mukaan. 

19,95 €

Puhtaat Color Filler väripigmentit monipuolisiin värjäyksiin. Sekoita, korosta. raikasta anna päästä mielikuvituksesi valloilleen.

Edut:

  • Puhtaat pigmentit
  • Soveltuu kaikille hiustyypeille
  • Korkea pigmenttipitoisuus
  • Hellävarainen hiuksille, ei vaadi hapetetta
  • Monipuolinen; soveltuu esi-pigmentointiin, värin korjaukseen ja shampookäsittelyihin
  • Pigmentit voidaan sekoittaa keskenään


Esi-pigmentointi:
Levitä haluttu pigmentti suoraan pyyhekuiviin hiuksiin tai hiusosioihin ja älä huuhtele. Jatka käsittelyä kestovärillä tavalliseen tapaan.

Jatko-pigmentointi: Värin huuhtelun jälkeen; pyyhekuivaa hiukset ja lisää Color Filleriä haluttuihin osioihin tai koko päähän. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Color Filler Shampookäsittely: Värin ylläpitoa varten; sekoita haluttu sävy Color Filleriä suoraan shampooseen. Sekoitussuhde riippuu halutusta intensiivisyydestä. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Color Filler Hoitokäsittely: Värin ylläpitoa varten; hoitavampaan ylläpitokäsittelyyn voit sekoittaa Color Filleriä myös hoitoaineeseen. Sekoitussuhde riippuu halutusta intensiivisyydestä. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

 

Valmistusmaa Italia.

Lue käyttöohje täältä:

Chenice Color Filler pigmenttisarja

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita