Cuccio

Maine Lobster Pop Your Polish kynsilakkapaketti

  • Tilavuus: 13 + 3,5 mL

Cuccio Pop Your Polish - kaksi kynsilakkaa yhden hinnalla! Kaunis yksivärinen peruslakka ja ihana pieni glitter-koristelakka samassa hauskassa pakkauksessa.


Maine Lobster 13 ml: Viileä syvä punainen. Läpikuultamaton kynsilakka.


Experimental 3,5 ml: Läpikuultava, kirkas pohja, missä hienoa ja suurta mustaa glitteriä, sekä hopeahippuja.

10,95 €

Cuccio Colour Pop Your Polish pakkaus sisältää peittävän kynsilakan, joka on tarkoitettu käytettäväksi pohjavärinä, sekä yhden läpikuultavan glitter-kynsilakan, joka on tarkoitettu levitettäväksi pohjavärin päälle. Pop Your Polish!

Cuccio Colour™ Professional Nail Lacquer on ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin soveltuva kynsilakka, jonka koostumus on tehostettu erityisellä kolmen pigmentin teknologialla. Erinomainen peittävyys jo yhdellä kerroksella, täydellinen ja todellinen väri kahdella.

Paketissa kaksi huippulaadukasta Cuccio Colour kysilakkaa:

Upea ammattitason kynsilakkakokoelma – Cuccio Colour. Tämä fantastinen tuotesarja tarjoaa:

  • Triple Pigmentation Technology – kolmiosainen pigmentointi takaa täydellisen värin
  • Nopeasti kuivuva
  • Kolhuja kestävä
  • Erityisestä DuPont-kuidusta valmistettu harja takaa täydellisen levitettävyyden
  • Kaunis värivalikoima, jossa myös glitter-, neon-, metalli- sekä matta värisävyjä
  • Erittäin kestävä ja pitkään kiiltävänä pysyvä kynsilakkasarja - myös ammattikäyttöön
  • Ei sisällä DBP, tolueenia tai formaldehydiä

 

Ensimmäinen, patentoitu "Triple Pigmentation Technology" takaa täydellisen värin, joka ei säröile, lohkeile tai irtoile.

Valmistusmaa: USA

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi.

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille Cuccio Dehydrator - kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä aluskerros käyttäen Cuccio Colour Base Coat aluslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Trio Treatment, Cuccio Moisture Replenish tai Cuccio Nail Strenghtener -aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi Cuccio High Gloss Top Coat päällyslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Matte tai Cuccio Neon Shock - päällyslakkaa ja anna kuivua.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: