Cuccio

Moisture Replenish kynnenhoitoaine

  • Tilavuus: 13 mL

Kosteuttava hoitoaine kynsille, ehkäisee tehokkaasti kynsien lohkeilua ja halkeilua. Ravitsee ja syväkosteuttaa aikaansaaden terveet ja kauniit kynnet.


Erinomainen kuiville ja hauraille kynsille. Voidaan käyttää sellaisenaan luonnonkynnelle tai aluslakan tavoin.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
9,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

  • Kosteutusta hauraille ja halkeileville kynsille
  • Täydellisen kosteuttava hoito, joka ehkäisee kynnen luonnollisen kosteuden haihtumista
  • Hoidettu terve kynsi on kestävämpi ja joustavampi
  • Estää kynnen kuoriutumista ja lohkeilua
  • Sisältää voimakkaasti kosteuttavaa Aloe Veraa ja vettä
  • Pentavitiini ja Hyaluronihappo auttavat kynttä säilyttämään luonnollisen kosteutensa


Käytetään 2-3 kertaa viikossa. Soveltuu myös käytettäväksi aluslakan tavoin.

Cuccio Nail Solutions tarjoaa ratkaisut jokapäiväisiin kynsiongelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi, monenlaisiin ongelmiin, sekä salonkiin että kotihoitotuotteiksi. Auttaa kasvattamaan pidempiä, vahvempia ja terveempiä luonnollisia kynsiä.

Valmistusmaa: USA

 

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi. 

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille Cuccio Dehydrator - kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä aluskerros käyttäen Cuccio Colour Base Coat aluslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Trio Treatment, Cuccio Moisture Replenish tai Cuccio Nail Strenghtener -aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi Cuccio High Gloss Top Coat päällyslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Matte tai Cuccio Neon Shock - päällyslakkaa ja anna kuivua.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIPHENYL PHOSPHATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SUCROSE BENZOATE, CAMPHOR, ACRYLATES COPOLYMER, ETOCRYLENE, WATER (AQUA), WATER (AND) SODIUM HYALURONATE, DIMETHICONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SACCHARIDE ISOMERATE, VIOLET #2 (CI 60725), BLUE #1 (CI 42090).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita