Cuccio Naturalé

Mini Forte kynnenvahvistaja

  • Koko: 3,55 mL

Kynnen joustavuutta parantava kynnenvahvistaja. Erinomainen ohuille kynsille ja kynsien kasvattajille. Forté kynnenvahvistaja parantaa kynnen joustavuutta, näin ehkäisten kynnen katkeamisen ja halkeilun.


Kasviuutteet ja luonnolliset kynnen vahvuutta parantavat ainesosat aikaansaavat kestävän ja suojaavan pinnan kynnelle. Aikaansaa pidemmät ja vahvemmat luonnolliset kynnet.

6,50 €

Tehokas kynnenvahvistaja, vahvistaa ja parantaa kynnen joustavuutta. Ehkäisee tehokkaasti katkeilua ja halkeilua kynsillä.

 

Edut:

  • Vahvistaa kynttä pitkäkestoisesti
  • Parantaa kynnen joustavuutta
  • Auttaa kasvattamaan pidempiä ja vahvempia kynsiä

Vaikuttavat ainesosat:

  • Kangaskorte
  • Saflori

 

Kangaskorte: Sisältää runsaasti ravitsevia mineraaleja, vahvistaa kynttä

Saflori: Sisältää runsaasti soluille tärkeitä rasvahappoja, parantaa kynnen joustavuutta

 

Cuccio Naturale - ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.

 

Valmistusmaa USA.

Levitetään puhtaalle kynnelle kynsilakan tavoin. Käytetään 1-2 kertaa viikossa.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, Alcohol, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL /TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIPHENYL PHOSPHATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, CAMPHOR, ETOCRYLENE, STYRENE / ACRYLATES, COPOLYMER / POLYURETHANE, ACRYLATES COPOLYMER (&) DIMETHICONOL (&) MERCAPTOPROPIONIC ACID, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (AND) EQUISETUM HYEMALE EXTRACT, DIMETHICONE. CI60725 (VIOLET #2).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita