Cuccio Naturalé

Sea Salts Tuscan Citrus & Herb karkea merisuolakuorinta

  • Paino: 553 g

Merisuolarakeita sisältävä, piristävä ja kosteuttava kuorinta. Sisältää runsaasti kasviöljyjä kosteuttaen ihoa tehokkaasti kuorinnan aikana. Merisuola puhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti, aikaansaa uskomattoman pehmeän ja raikkaan ihon.


Raikas sitruksinen tuoksu. Merisuola liukenee kokonaisuudessaan, ei tuki ihohuokosia kuten muovi- tai kivimurskaa sisältävät kuorintavoiteet.

36,50 €

Avokado-, makeamanteli-, aprikoosi-, ja saflorin siemenöljypohjaiset, luonnollista merisuolaa sisältävät kuorintanektarit käsille, jaloille ja koko vartalolle.

Mineraalirikas merisuola on alussa karkea, poistaen tehokkaasti kuollutta ihoa. Käytön aikana suolakiteet pyöristyvät ja pienenevät viimeistellen ihon heleäksi.

 

Toscanan Sitrus & Yrtit - Piristävä ja tasapainottava
Nuorentava ja vahvistava C-vitamiini heleyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Kosteuttava ja tasapainottava E-vitamiini tasapainottaa ihon toimintoja ja tasoittaa sävyä. Raikas tuoksu soveltuu myös miehille.

 

Edut:

  • Tehokkaasti kuoriva ja kosteuttava vaikutus
  • Aikaansaa pehmeän ja samettisen ihon
  • Ihanan herkullinen tuoksu

Vaikuttavat ainesosat:

  • Sitrusuutteet
  • Yrttiuutteet

 

Sitrusuutteet: Virkistää ja raikastaa, sisältää runsaasti C-vitamiinia

Yrttiuutteet: Stimuloi ihon toimintoja, kirkastaa ihon sävyä

 

Cuccio Naturale - ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.


Valmistusmaa USA.

Hiero kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele.

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Magnesium Sulfate, Sea Salts, Sucrose, Silica, Laureth-4, Parfum (Fragrance), Tocopherol (Antioxidant), Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Buteth-3, Tributyl Citrate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Tilia Cordata (Linden/Lime Tree) Flower Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Extract, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil, CI#19140 (Yellow 5), CI#61565 (Green 6).

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita