Cuccio Platinum T3 LED/UV Self Leveling Cool Cure geeli 7 g

SKU
CCPGL4632
Varastossa
9,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Platinum - upea platinan hopea glitter. Läpikuultamaton kova LED/UV -geeli.

Cuccio Pro T3 LED/UV Cool Cure Self Leveling geeli takaa täydellisen, todellisen kestävyyden sekä aivan uudenlaisen joustavuuden millaista ei kovissa geeleissä ole vielä koskaan nähty  - geelin joustavuus ja hajuttomuus akryylin vahvuudella.

Ainutlaatuinen viskositeetti ja täydellisesti itsestään tasoittuva koostumus takaavat ennennäkemättömän levitettävyyden. LED & UV-kovetteinen.

Cuccio Pro T3 LED/UV Cool Cure Versatility Self Levelling Sparkle Gels geeleillä luot upeat ja uskomattoman vahvat kynnet ilman hajua tai polttelua. Lisäksi glitteri ei laskeudu pohjaan, joten sekoittaminen ei ole tarpeellista. Cuccio Pro T3 Cool Cure geelit ovat erittäin kiiltäviä, hajuttomia ja antavat akryylin vahvuuden geelin joustavudella.

Edut:

  • T3 geeli koostuu mikroskooppisista kuiduista, jotka antavat geelille ainutlaatuisen vahvuuden
  • Vahvuus ja joustavuus täydellisessä tasapainossa
  • LED/UV kovetteinen
  • Hajuton ja kellastumaton
  • Kovettuu lämpöä kehittämättä LED valossa
  • Helppokäyttöinen, täysin tasoittuva koostumus
  • Erittäin kestävä, ei lohkeile tai katkea
  • Ensiluokkainen, virheetön kiilto erityisten UV-kirkastajien ja stabilisaattorien vaikutuksesta
  • Aikaa säästävä, kovettuu LED uunissa 30 sekunnissa ja UV uunissa 2 minuutissa
  • Äärimmäisen kiiltävä

Nopeasti ja täysin ilman lämpöä kovettuva T3 LED/UV geeli säästää myös aikaa. Led uunissa T3 LED/UV geeli kovettuu vain 30 sekunnissa. UV uunissa kovettumisaika on 2 minuuttia. Käytä alustamiseen Cuccio Colour Veneer #2 FUSE, älä käytä hapollista primeria.

Akryylikynsiä pidetään kaikista kestävimpinä mutta ne voivat napsahtaa poikki mikäli niihin kohdistuu liikaa vääntöä. Tämä johtuu akryylien joustamattomuudesta. Todellinen kestävyys sekä rakennekynsien käyttömukavuus tuleekin juuri joustavuudesta. T3 LED/UV geelit omaavat ylivoimaisen suorituskyvyn joustavuuden ja kynteen kiinnittymisen kannalta muihin tuotemerkkeihin verrattuna.

 

Cuccio Pro™ tuotesarja on ammattilaisten kehittämä ja myynnissä vain ammattilaisille ympäri maailman. Cuccio Pro™ tuotesarja jatkaa yli 30 vuoden perinnettä tarjota ammattilaisille vain parasta laatua ja innovatiivisimpia tuotteita.

Laadukkaat CinaPro, Cuccio, All Season Nails ja Star Nails geelit ja akryylit valmistetaan Kaliforniassa USA:ssa Star Nails Internationalin tehtaalla. Star Nails International on maailman suurin UV-geelien valmistaja.

Valmistumaa USA.

Lisätietoja
Nimi Platinum T3 LED/UV Self Leveling Cool Cure geeli
Käyttöohje

Katso videoilta vinkkejä:

Tipin kanssa

Muottien kanssa

INCI Ainesosat: Urethane Acrylate Prepolymer Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Methacrylic Acid, HEMA,Ricinus Communis (Castor) Oil, Glucerin +/- Cl77891, Cl45410, Cl15850, Cl77492, Cl77499, Cl73360, Cl19140, Cl60725.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cuccio Platinum T3 LED/UV Self Leveling Cool Cure geeli 7 g
Your Rating