Cuccio

Shock Value Kimalteleva päällyslakka

  • Tilavuus: 13 mL

Läpikuultava kultainen kimalle, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi muiden kynsilakkojen päälle tai suoraan luonnonkynnelle aikaansaamaan upean kultaisen kimaltelevan efektin.


Pidentää kynsilakan pysyvyyttä aikaansaaden samalla superkiiltävän, kauniisti kimaltelevan pinnoitteen.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
9,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

  • Kaunis kullan kimaltava lakka
  • Nopeasti kuivuva ja kolhuja kestävä koostumus
  • Ei säröile, lohkeile tai irtoile
  • Erittäin kestävä ja pitkään kiiltävänä pysyvä kynsilakkasarja - myös ammattikäyttöön
  • Ei sisällä DBP, tolueenia tai formaldehydiä

Soveltuu käytettäväksi päällyslakan tapaan aikaansaamaan kauniin kimalteen värilakan päälle tai luonnonkynnelle tuomaan säihkettä.

Cuccio Nail Solutions tarjoaa ratkaisut jokapäiväisiin kynsiongelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi, monenlaisiin ongelmiin, sekä salonkiin että kotihoitotuotteiksi. Auttaa kasvattamaan pidempiä, vahvempia ja terveempiä luonnollisia kynsiä.

Valmistusmaa: USA

 

Ravista aina kynsilakat huolellisesti ennen käyttöä ja anna lakkakerrosten kuivua riittävän pitkään ennen seuraavaa vaihetta.

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, pese kätesi runsaalla, kuumalla saippuavedellä ennen lakkauksen aloittamista. Poista vanhat lakanjäämät kynsistä mahdollisimman huolellisesti. Kuivaa kätesi kunnolla. Suorita “mini-manikyyri” eli puhdista kynsinauhat ja muotoile kynsi. 

Jos haluat varmistaa täydellisen ja pitkäkestoisen pysyvyyden, levitä käsien pesun jälkeen kynsille Cuccio Dehydrator - kynnen kuivattajaa ja anna kuivua.

Levitä aluskerros käyttäen Cuccio Colour Base Coat aluslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Trio Treatment, Cuccio Moisture Replenish tai Cuccio Nail Strenghtener -aluslakkaa.

Levitä ohut kerros kynsilakkaa ja anna kuivua. Levitä tarvittaessa tai halutessasi toinen ohut kerros ja anna kuivua.

Levitä lopuksi Cuccio High Gloss Top Coat päällyslakkaa tai esimerkiksi Cuccio Matte tai Cuccio Neon Shock - päällyslakkaa ja anna kuivua.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita