Cuccio

Wheat Germ Vehnänalkio Cuticle Revitalizing Oil hoitoöljy

  • Tilavuus: 15 mL

Kosteuttava ja rauhoittava öljy kynsinauhoille ja iholle. Cuccio Professional Manicure öljy sisältää runsaasti pehmittäviä ainesosia, jotka vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja lisäävät ihon kosteutta.


Ravitsee ja parantaa kynnen kasvua sekä pitää kynsinauhat kauniina. Hygieeninen pipettipullo. Soveltuu ihanasti myös kuivan ihon hoitoon!

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
9,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Kalsium & Vehnänalkio - Vahvistaa ja suojaa

Kynsinauhoja vahvistava ja hoitava, ihanan tuoksuinen öljy edesauttaa aikaansaamaan kauniit, pitkät ja vahvat kynnet. Sisältää ainutlaatuisen sekoituksen luonnollisia öljyjä, vitamiineja, kynttä vahvistavia ainesosia sekä antiseptistä Tymolia.

 

Edut:

  • Voimakkaasti kosteuttava ja ravitseva koostumus
  • Antioksidanttinen vaikutus
  • Edesauttaa kauniiden pitkien kynsien kasvua
  • Pakattu hygieeniseen pipettipulloon

Vaikuttavat ainesosat:

  • Vehnänalkioöljy
  • Auringonkukkaöljy
  • Manteliöljy
  • Karitevoi (Shea Butter)


Cuccio Professional Manicure öljy sisältää runsaasti pehmittäviä ainesosia, jotka vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja lisäävät ihon kosteutta. Polyfenolit, kuten iholle tärkeät flavonoidit suojaavat ihoa ulkopuolelta tulevia, vahingollisia vaikutuksia vastaan. Sisältää runsaasti rasvahappojen triglyseridejä. Ei sisällä parafiiniöljyä.

 

Cuccio Naturale - ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.

 

Valmistusmaa USA.

Levitä yksi tippa jokaista kynttä kohden ja hiero kynteen ja kynsinauhoille, kunnes öljy on imeytynyt.

Täydellinen hoitamaan myös kuivaa ihoa, kokeile käsille ja kyynärpäille!

Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olus (Vegetable) Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butyrospermum Pakii (Shea Butter), Tocopherol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita