E&A

11 Perfect Match geelilakkasetti

  • Tilavuus: 2 x 4 mL

Hehkuva koralli, kaksi sävyä. Kiiltävä One Step LED kovetteinen geelilakka + kestävä Solargel kynsilakka. Hauska pakkaus yhteensopivilla sävyillä.


Helposti levittyvällä One Step geelillä luot näyttävät geelikynnet helposti kotona! One Step geelilakkaus kestää kynsillä jopa 2 viikkoa.


Solargel kynsilakka on ihana täyteläiseen väriin ja koristeluun, pigmenttipitoinen ja pitkäkestoinen koostumus. Hullaannu upeista kynsistä!

6,50 €

E&A One Step geelilakka:

Helppokäyttöinen ja nopea yhdenvaiheen geelilakka. One Step geeli levitetään yhtenä ohuena kerroksena puhtaalle luonnonkynnelle ja kovetetaan LED uunissa 30 sekuntia. Kynnen pintaa ei tarvitse pyyhkiä kovettamisen jälkeen, vaan upeat kynnet ovat valmiit saman tien! One Step geelilakat pysyvät kynnellä jopa kaksi viikkoa. Geeli on helppo poistaa kynsistä Soak Off poistoaineella.

E&A Solargel kynsilakka:

Erityinen Solargel kynsilakka kovettuu uskomattoman nopeasti ilman ja ympäröivän valon avulla. Solargel kynsilakka ei vaadi LED tai UV- uunia. Valo-aktiivisilla pigmenteillä vahvistettu koostumus kuivuu nopeasti ja pysyy pitkään. Solargel kynsilakkojen voimakkaat pigmentit ovat erityisen ihania voimakkaisiin väreihin, koristeluihin ja leimauksiin.

 

Edut:

  • Perfect Match; One Step geelilakka + Solargel kynsilakka
  • Uskomattoman helppo käyttää
  • Nopea, helppo ja edullinen
  • Pigmenttipitoinen, erinomainen peittävyys
  • Tasainen ja kauniisti levittyvä koostumus
  • Kätevä, pieni pakkauskoko
  • Kauniit geelikynnet nyt myös kotona
  • Yksinkertainen ja helppo poistaa

 

UV ja LED-kovetteinen.

Innovatiivinen nopeasti kovettuva One Step geelilakka on kehitetty helpottamaan kauniiden geelikynsien lakkausta. Turvallinen, helppo ja nopea geelilakkaus ammattimaisiin kauniisiin kynsiin.

E&A Solargel kynsilakka kovettuu ilman ja ympäröivän valon avulla. Erillistä LED tai UV uunia ei tarvita.

 

E&A One Step geelilakat levitetään yhtenä ohuena kerroksena puhtaalle luonnonkynnelle ja kovetetaan LED uunissa 30 sekuntia.

 

Käyttöohje E&A One Step geelilakat:

- Puhdista kynnen pinta. Muotoile kynnen kärki ja siisti kynsinauhat.

- Levitä geelilakka kynnelle pullossa olevan pensselin avulla.

- Koveta LED uunissa 30 sek.

Kynsi on valmis. Pintaa ei tarvitse pyyhkiä eikä erillistä päällyslakkaa tarvitse levittää.

 

Poisto:

- Viilaa geeli pinta karheaksi, ole varovainen ettet viilaa luonnonkynnen pintaa.

- Aseta poistolaput kynsille tai liota poistonesteessä. Anna vaikuttaa kunnes geeli lähtee hellävaraisesti kynnen pinnalta.

 

E&A ONE STEP geelilakat toimivat erinomaisesti peilipuutereiden kanssa. Puuterin voi levittää suoraan kynnelle heti kovettamisen jälkeen aikaansaaden täydellisen peilipinnan jonka sävy vaihtelee alle käytetyn geelilakan värin mukaisesti.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita