Echosline Ki-Power Molecular Reconstruction keratiinisuihke 250 mL

SKU
EL-1019869
Varastossa
21,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Runsaasti keratiinia ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoaine, joka sopii vahingoittuneille, stressaantuneille sekä heikoille hiusrakenteille. Keratiini ja hyaluronihappo toimivat synergiassa jälleenrakentaen tehokkaasti hiusrungon sisältäpäin.

Intensiivinen vaikutus jälleenrakentaa ja nostattaa vahingoittuneita hiuksia jättäen ne elinvoimaisiksi, kiiltäviksi sekä silkin pehmeiksi.

 

Edut:

  • Tehokkaasti korjaava ja jälleenrakentava koostumus
  • Aikaansaa elinvoimaa ja pehmeyttä hiuksille
  • Hoitaa ja korjaa hiuskuidun vaurioita
  • Erityisesti vahingoittuneille, stressaantuneille sekä heikoille hiusrakenteille suunniteltu koostumus


Aktiiviset ainesosat:

  • Keratiini
  • Hyaluronihappo


Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

Hyaluronihappo: Todellinen syväkosteuttaja, jota löytyy luonnostaan ihmiskehossa. Se kosteuttaa pidättämällä vettä ja jakamalla sitä, ylläpitäen solujen kosteustasapainon.

 

Ki-Power on ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaasti jälleenrakentavaa keratiinia ja voimakkaasti hoitavaa hyaluronihappoa. Näiden aktiivisten ainesosien synergia läpäisee hiuskuidun pinnan, yhdistelmä hoitaa ja korjaa hiuskuidun sisärakennetta. Ki-Power tuotesearja on suunniteltu korjaamaan, jälleenrakentamaan ja vahvistamaan vaurioitunutta hiusrakennetta. Aikaansaa terveet, vahvat ja tuuheat hiukset.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Ki-Power Molecular Reconstruction keratiinisuihke
Käyttöohje

Suihkuta osio kerrallaan pyyhekuiviin, Ki-Power shampoolla pestyihin hiuksiin ja hiero latvoista hiuspohjaa päin. Peitä hiukset hupulla ja pidä 5 minuuttia lämmössä. Älä huuhtele. Jatka jälleenrakentava käsittely Ki-Power Molecular Reconstruction hoitonaamiolla.

 

Ki-Power hoitokokonaisuus:

Vaihe 1: Shampoo, puhdistaa ja valmistelee hiukset vastaanottamaan hoidon seuraavat vaiheet
Vaihe 2: Jälleenrakentava keratiinisuihke, vaikuttaa voimakkaasti hiuskuidun rakenteeseen, korjaa vaurioita ja hoitaa hiusrakennetta
Vaihe 3: Hoitonaamio, hoitaa hiuksia syvältä ja tiivistää hiuskuidun pintaa

 

Ammattilaisen vinkki: Tehostaaksesi Ki-Power hoitoa, käytä Seliar Argan Keratin hoitovoidetta ennen ja jälkeen muotoilun.

INCI Aqua (Water), Hydrolyzed keratin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Glycerin, SODIUM PCA, Urea, Tocopherol, Trehalose, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium - 51, Sodium Hyaluronate
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Echosline Ki-Power Molecular Reconstruction keratiinisuihke 250 mL
Your Rating