Echosline

Seliar Argan Blonde hoitoaine

  • Koko: 350 mL


Platinaa & Arganöljyä sisältävä kiiltohoitoaine vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Erityisesti luonnollisesti vaaleille, vaalennetuille, vaalennusvärjätyille ja raidoitetuille hiuksille kehitetty koostumus selvittää tehokkaasti, ravitsee ja syväkosteuttaa hiusrunkoa aikaansaaden näkyvästi elivoimaiset, säkenöivän kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.


Erityiset violetit mikropigmentit poistavat hiuksista keltaisuutta hellävaraisesti muuttamatta hiusten väriä. Aikaansaa elinvoimaiset hiukset ja elävöittää vaaleat raidat tekemättä hiuksista raskaita. Ideaalinen myös harmaille ja valkoisille hiuksille.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
11,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

  • Kosteuttaa ja ravitsee hiuskuitua, ei latista hiuksia
  • Palauttaa rakennetta, pehmeyttä ja kiiltoa hiuksille
  • Sisältää keltaisuutta taittavia violetteja mikropigmenttejä
  • Aikaansaa silkkisen pehmeät, kiiltävät ja valovoimaiset hiukset
  • Elävöittää vaaleita sävyjä


Aktiiviset tehoaineet:

  • Arganöljy
  • Platina
  • Silkki
  • Pellavasiemenöljy


Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.

Platina: Uskomattoman tehokas keltaisuuden taittaja. Aikaansaa häikäisevän vaaleat ja kiiltävät hiukset.

Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa lämpökäsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kulumiselta.

Pellavasiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.

 

Seliàr Blonde sarja vaaleille ja vaalennetuille hiuksille, platinalla ja arganöljyllä vahvistettu koostumus korostaa vaaleita sävyjä. Jälleenrakentaa ja korjaa hiuskuidun vaurioita, sekä suojaa vaaleita sävyjä kellastumiselta. Voimakkaasti kosteuttava ja ravitseva tuotesarja elvyttää ja tuo valovoimaisuutta vaaleille hiuksille.

Valmistusmaa Italia.

Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele.

Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glyceryl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Amodimethicone, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Silicone Quaternium-18, trideceth-6, Trideceth-10, trideceth-12, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, C.I. 60725 (D&C VIOLET 2), Polyamide-2, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Glycerin, Hydrolyzed Silk , Saccharomyces/Platinum Ferment

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita