Echosline

Seliar Argan Discipline seerumi

  • Koko: 100 mL


Silottava seerumi kurittomille, kähärille ja vaikeasti hallittaville hiuksille. Kaakaovoi ja arganöljy ravitsevat ja syväkosteuttavat hiuksia, pitäen ne suorina ja poistaen kähäryyttä. Selvittää hiukset tehokkaasti ja taistelee kähäryyttä vastaan.


Aikaansaa upean kiiltävät, sileät ja silkkisen pehmeät hiukset. Imeytyy hiuksille välittömästi, ei latista hiuksia.

21,95 €

Edut:

  • Tasoittaa ja silottaa hiukset välittömästi
  • Syväkosteuttaa ja ravitsee hiuksia
  • Aikaansaa uskomatonta pehmeyttä ja kiiltoa
  • Poistaa kähäryyden, antistaattinen vaikutus


Aktiiviset ainesosat:

  • Kaakaovoi
  • Arganöljy
  • Pellavansiemenöljy
  • Silkkiproteiini


Kaakaovoi: Sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, ravitsee hiuskuitua syvältä. Helpottaa hiusten käsittelyä.

Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.

Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.

Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa lämpökäsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kulumiselta.

 

Seliàr Discipline on suunniteltu kähärille ja kurittomille hiuksille. Kaakaolla ja Arganöljyllä vahvistettu koostumus helpottaa hiusten käsittelyä, kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Aikaansaa uskomattoman tasaiset ja kiiltävät hiukset, pitkäkestoisilla tuloksilla.

Seliàr Discipline on vahvistettu Thermo-Active teknologialla, sisältää lämpöaktiivisia ainesosia. Lämpöaktiiviset ainesosat vähentävät föönauksen ja suoristamisen vaativaa aikaa, säästää hiuksia lämpörasitukselta.


Valmistusmaa Italia.

Levitä muutama tippa kosteisiin hiuksiin selvittämään ja poistamaan kähäryyttä.

Käytä kuiville hiuksille tasoittamaan ja tuomaan uskomatonta kiiltoa ja valovoimaisuutta.

Älä huuhtele. Imeytyy välittömästi, ei jätä hiuksia rasvaisiksi rai raskaiksi.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao Seed Butter (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, Aqua (Water), Propylene Glycol, C.I. 60725 (D&C VIOLET 2), CI 26100 (D&C Red n°17), Hydrolyzed Silk

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita