Echosline

Seliar Argan Discipline Spray hoitosuihke

 • Koko: 200 mL

Silottava ja tasoittava hoitosuihke lämpösuojalla, ideaalinen kurittomille, kähärille ja vaikeasti hallittaville hiuksille. Poistaa kähäryyttä ja tasoittaa hiukset silkkisen pehmeiksi, hoito tehostuu päivittäisellä käytöllä. Erityinen “Thermal-Active”- teknologia, kaakaovoilla ja arganöljyllä vahvistettuna, helpottaa hiusten harjaamista, kuivaamista ja muotoilua.


Tasoittaa ja silottaa hiukset välittömästi, aikaansaaden helposti käsiteltävät ja suorat hiukset. Suojaa ulkoisilta haitoilta ja lämpörasitukselta. Sisältää kosteussuojan.

17,95 €

Edut:

 • Tasoittaa ja silottaa hiukset välittömästi
 • Nopeuttaa ja tukee muotoilua lämpöaktiivisen teknologian ansiosta
 • Vähentää mekaanista rasitusta
 • Soveltuu monenlaiseen muotoiluun, ei vain suorille tyyleille
 • Aikaansaa uskomatonta pehmeyttä ja kiiltoa
 • Poistaa kähäryyden, antistaattinen vaikutus ja suojaa kosteudelta
 • Sisältää lämpösuojan


Aktiiviset ainesosat:

 • Kaakaovoi
 • Arganöljy
 • Pellavansiemenöljy
 • Silkkiproteiini


Kaakaovoi: Sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, ravitsee hiuskuitua syvältä. Helpottaa hiusten käsittelyä.

Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.

Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.

Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa lämpökäsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kulumiselta.

 

Seliàr Discipline on suunniteltu kähärille ja kurittomille hiuksille. Kaakaolla ja Arganöljyllä vahvistettu koostumus helpottaa hiusten käsittelyä, kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Aikaansaa uskomattoman tasaiset ja kiiltävät hiukset, pitkäkestoisilla tuloksilla.

Seliàr Discipline on vahvistettu Thermo-Active teknologialla, sisältää lämpöaktiivisia ainesosia. Lämpöaktiiviset ainesosat vähentävät föönauksen ja suoristamisen vaativaa aikaa, säästää hiuksia lämpörasitukselta.

 

Valmistusmaa Italia.

 • Fride

  loistava poistamaan kähäryyttä hiuksista ja siloittaa karkeat hiukset

Suihkuta pyyhekuiville hiuksille koko pituuksille ja kuivaa. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi suoristusrautojen kanssa, suihkuta käsiteltävä osio kerrallaan hiuksille ennen suoristamista.

 

Seliàr Discipline sarjan kokonaisvaltainen käyttö pidentää tulosten kestoa:

Vaihe 1: Puhdistus: Levitä Discipline shampoo kastelluille hiuksille, vaahdota ja huuhtele.

Vaihe 2: Kosteutus: Pyyhekuivaa hiukset, levitä Discipline naamio tasaisesti hiuksille juuresta latvoihin. Anna vaikuttaa muovin alla 3-5 minuuttia. Kampaa läpi ja huuhtele.

Vaihe 3: Viimeistely: Pyyhekuivaa hiukset, suihkuta Discipline suihke tasaisesti hiuksille. Kampaa läpi ja föönaa kuivaksi harjan kanssa. Suoristukseen, suihkuta hiukset uudelleen ja suorista osio kerrallaan täydellisen sileiksi ja suoriksi.

Aqua (Water), Glyoxylic Acid, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-30, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Theobroma Cacao Seed Butter (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Hydrolyzed Silk

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita