Echosline

Seliar Argan Filler Elixir seerumi

  • Tilavuus: 200 mL


Tiivistävä seerumi elottomille ja oheneville hiuksille. Kollageenilla ja arganöljyllä vahvistettu koostumus antaa hiuksille rakennetta ja tuuheutta.


Selvittää hiukset ja aikaansaa uskomatonta kiiltoa hiuksille latistamatta niitä.

19,95 €

Edut:

  • Tehokas selvittämään hiukset
  • Syväkosteuttaa ja jälleenrakentaa hiusrakennetta
  • Tiivistää ja korjaa vaurioita hiuskuidussa
  • Voimakkaasti tuuheuttava ja vahvistava koostumus


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kollageeni
  • Arganöljy
  • Pellavansiemenöljy
  • Silkkiproteiini


Kollageeni: Vahvistaa, antaa joustavuutta ja paksuutta hiusrunkoon. Korjaa hiuskuidussa olevia vaurioita täydentäen heikkoja kohtia hiuksen rakenteessa. Vaikuttaa kuidun pintaan, sekä sisärakenteeseen.

Arganöljy: Jälleenrakentaa, suojaa ja kosteuttaa. Parantaa kollageenin imeytymistä hiusrakenteeseen.

Pellavansiemenöljy: Tasoittaa, pehmittää ja antaa silkkistä valovoimaista kiiltoa hiuksille.

Silkkiproteiini: Ravitsee ja jälleenrakentaa. Antaa rakennetta ja vahvistaa hiuskuitua.

 

Seliàr Filler on elottomille, ohuille hiuksille suunniteltu hoitosarja, joka täyttää hiusrungossa rakenteessa olevia aukkoja. Antaa hiuksille rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta, sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Korjaa hiusrungon rakennetta ja auttaa kasvattamaan terveet, tuuheat ja vahvat hiukset.
Erityinen sekoitus kollageenia ja arganöljyä hoitaa hiuksrakennetta syvältä, aikaansaaden rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta hennoille ja elottomille hiuksille.

Näkyviä tuloksia ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien:

Käsiteltävyys paranee
Hiukset pysyvät puhtaina ja silkkisinä pidempään
Tuuheammat, vahvemmat ja pehmeämmät hiukset

Valmistusmaa Italia.

Levitä muutama tippa pyyhekuiville hiuksille ja hiero kevyesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia, kastele hiukset ja harjaa selviksi. Huuhtele huolellisesti. Ravistettava ennen käyttöä.

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Quaternium-82, Behentrimonium chloride, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Dimethiconol, Isopropyl Alcohol, Hydrolyzed keratin, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed collagen, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Silk

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita