Echosline

Seliar Argan Filler Mousse muotovaahto

  • Tilavuus: 250 mL

Tuuheuttava muotovaahto elottomille ja oheneville hiuksille. Kollageenilla ja arganöljyllä vahvistettu koostumus kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Antaa painotonta volyymiä ja rakennetta elottomille hiuksille.


Aikaansaa kevyttä, pehmeää ja luonnollista tuuheutta.

19,95 €

Edut:

  • Voimakkaasti tuuheuttava ja jälleenrakentava koostumus
  • Antaa rakennetta elottomille ja ohuille hiuksille
  • Ei jätä jäämiä, lähtee hiuksista helposti harjaamalla
  • Kosteuttaa ja suojaa hiuksia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kollageeni
  • Arganöljy


Kollageeni: Vahvistaa, antaa joustavuutta ja paksuutta hiusrunkoon. Korjaa hiuskuidussa olevia vaurioita täydentäen heikkoja kohtia hiuksen rakenteessa. Vaikuttaa kuidun pintaan, sekä sisärakenteeseen.

Arganöljy: Jälleenrakentaa, suojaa ja kosteuttaa. Parantaa kollageenin imeytymistä hiusrakenteeseen

 

Seliàr Filler on elottomille, ohuille hiuksille suunniteltu hoitosarja, joka täyttää hiusrungossa rakenteessa olevia aukkoja. Antaa hiuksille rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta, sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Korjaa hiusrungon rakennetta ja auttaa kasvattamaan terveet, tuuheat ja vahvat hiukset.
Erityinen sekoitus kollageenia ja arganöljyä hoitaa hiuksrakennetta syvältä, aikaansaaden rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta hennoille ja elottomille hiuksille.

Näkyviä tuloksia ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien:

Käsiteltävyys paranee
Hiukset pysyvät puhtaina ja silkkisinä pidempään
Tuuheammat, vahvemmat ja pehmeämmät hiukset

Valmistusmaa Italia.

Levitä muotovaahtoa suoraan leveähampaiselle kammalle ja kampaa pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä huolellisesti koko pituuksille. Kuivaa ja muotoile hiukset.

Aqua (Water), Butane, Isobutane, Propane, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Acrylates Crosspolymer-3, PPG-26- Buteth-26, Aminomethyl Propanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed keratin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Coumarin, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed collagen, Polyamide-2, Sodium Lauroyl Lactylate, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Xanthan Gum, Ceramide 1

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita