Echosline

Seliar Argan Filler Treatment hoito

  • Tilavuus: 150 mL


Hiuskuitua jälleenrakentava hoito, ideaalinen elottomille ja oheneville hiuksille. Kollageenilla ja arganöljyllä vahvistettu koostumus täyttää hiuskuidun vaurioita ja korjaa hiusrakenteita. Aikaansaa tuuheat, vahvat ja elinvoimaiset hiukset jo ensilevityksellä.


Kaksivaikutteinen hoito jälleenrakentaa hiuskuitua sisältä käsin ja tiivistää hiuskuidun rakennetta. Ei latista hiuksia tai jätä niitä tahmeiksi.


 

27,95 €

Edut:

  • Tehohoito jälleenrakentamaan hiuskuitua
  • Täyttää hiuskuidun vaurioita ja korjaa hiusrakenteita
  • Vahvistaa ja jälleenrakentaa hiuskuitua sisältä käsin ja tiivistää rakennetta
  • Aikaansaa tuuheammat, vahvemmat ja terveemmät hiukset jo ensikäytöllä


Vaikuttavat ainesosat:

  • Kollageeni
  • Arganöljy
  • Pellavansiemenöljy
  • Silkkiproteiini


Kollageeni: Vahvistaa, antaa joustavuutta ja paksuutta hiusrunkoon. Korjaa hiuskuidussa olevia vaurioita täydentäen heikkoja kohtia hiuksen rakenteessa. Vaikuttaa kuidun pintaan, sekä sisärakenteeseen.

Arganöljy: Jälleenrakentaa, suojaa ja kosteuttaa. Parantaa kollageenin imeytymistä hiusrakenteeseen.

Pellavansiemenöljy: Tasoittaa, pehmittää ja antaa silkkistä valovoimaista kiiltoa hiuksille.

Silkkiproteiini: Ravitsee ja jälleenrakentaa. Antaa rakennetta ja vahvistaa hiuskuitua.

 

Seliàr Filler on elottomille, ohuille hiuksille suunniteltu hoitosarja, joka täyttää hiusrungossa rakenteessa olevia aukkoja. Antaa hiuksille rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta, sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Korjaa hiusrungon rakennetta ja auttaa kasvattamaan terveet, tuuheat ja vahvat hiukset.
Erityinen sekoitus kollageenia ja arganöljyä hoitaa hiuksrakennetta syvältä, aikaansaaden rakennetta, elinvoimaa ja tuuheutta hennoille ja elottomille hiuksille.

Näkyviä tuloksia ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien:

Käsiteltävyys paranee
Hiukset pysyvät puhtaina ja silkkisinä pidempään
Tuuheammat, vahvemmat ja pehmeämmät hiukset

Valmistusmaa Italia.

Levitä aplikaattorilla puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin koko pituuksille. Hiero hellästi pyörivin liikkein, kunnes hoito on kokonaan imeytynyt, harjaa ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.

Älä huuhtele. Viimeistele hoito Seliar Filler seerumilla.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Pisum sativum Peptide (Pisum sativum (Pea) Peptide), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth- 25 Methacrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed collagen, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita