Inebrya Ice Cream

Karyn Presentoir Jälleenrakentava & hoitava hoitopakkaus

Edistyksellisen Karyn proteiinisarjan esittelypakkaus. Sisältää sarjan kaikki tehohoidot: Color Care Lotion, Bleach Care Lotion, Moisture Care Lotion sekä Protein Repair Booster.


Karyn - uusi aikakausi vaurioituneiden hiusten hoidossa on nyt alkanut. Kosmeettista jälleenrakennusta, sekä upeaa kiiltoa, välittömästi.


Karyn on kampaamoihin kehitetty innovatiivinen hoitokokonaisuus, joka korjaa hiusrakennetta, sekä palauttaa uskomatonta kiiltoa hiuksille. Karyn-sarjan neljä eri avaintuotetta takaavat kohdennetun hoidon joka tilanteeseen.

35,00 €

Karyn Presentoir sisältää:

 

Kaikki Karyn tuotteet on kehitetty ilman sulfaatteja tai silikoneja. Koostumukset on vahvistettu vehnän ja soijan aminohapoilla sekä luonnollisilla tehoaineilla, joilla on  kosteuttavat ominaisuudet (Pataua-siemenet, Chia-siemenet, Kvinoan siemenet).

Vehnän ja soijan aminohapot: Syväkosteuttava ja ravitseva vaikutus, antaa kaunista luonnollista kiiltoa hiuksille.

Pataua-siemenet: Pataua-siemenistä puristettu kevyt kosmeettinen öljy. Antaa tehokkaan kosteuttavan, ravitsevan ja suojaavan vaikutuksen, poistaa myös kähäryyden. Jättää hiukset kiiltäviksi ja silkinpehmeiksi.

Chia-siemenet: Tehokas antioksidanttinen vaikutus, kosteuttaa, teksturoi ja antaa tehokkaan suojan kähäryyttä vastaan. Korostaa vaaleita sävyjä, jättäen hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja helpoiksi hallita.

Kvinoa: Syväkosteuttava ja ravitseva vaikutus, antaa kaunista luonnollista kiiltoa hiuksille.

 

Ei sisällä silikonia, parabeeneja, parafiinia, sulfaatteja (SLS / SLES) tai eläinperäisiä ainesosia.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Inebrya Ice Cream tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

 

Valmistusmaa Italia.

Color Care Lotion: Levitä pestyihin, märkiin hiuksiin ja hiero kevyesti. Kampaa läpi ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti.

 

Bleach Care Lotion: Levitä pestyihin, märkiin hiuksiin ja hiero kevyesti. Kampaa läpi ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti.

 

Moisture Care Lotion: Hiuksiin jätettävä koostumus, imeytyy välittömästi.

1. Kirkastava ja hoitava kuivuutta vastaan: Pyyhekuivaa hiukset naamion huuhtelun jälkeen, hiero seerumi pituuksille ja latvoille. Kampaa läpi ja föönaa kuivaksi.

2. Päivittäiseen kosteutukseen: Levitä käsin kuiville hiuksille, haro sormin tasaisesti hiusten pituuksille ja latvoille.

3. Suojaa ja hoitoa: Levitä pieni määrä kerrallaan kuiville hiuksille, työskentele osio kerrallaan ennen suoristimen käyttöä.

 

Protein Repair Booster: Yhdistä 1 ampulli Protein Repair Boosteria ja 1 ampulli Bleach tai Color Care Lotion hoitoseerumia mukana tulevaan foameriin. Ravista ja levitä muodostunut vaahto suoraan märille hiuksille shampoon huuhtelun jälkeen. Kampaa läpi ja anna vaikuttaa 10 minuuttia suojahupun alla. Huuhtele huolellisesti hiuksilta, kuivaa ja muotoile.

Yhdistä paksujen hiusten hoitoon myös hoitonaamio ennen hiusten kuivaamista.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita