Inebrya Ice Cream

Keratin Restructuring Lotion hiusvesi

 • Koko: 12 x 11 mL

Intensiivisesti jälleenrakentava keratiinipitoinen hiusvesi kuiville, karheille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Tiivis koostumus on vahvistettu Mikrokeratiini-molekyyleillä, jotka läpäisevät hiusrakenteen, antaen vahvuutta ja kestävyyttä.


Syväkosteuttaa, ravitsee ja tiivistää hiusrakennetta, jättäen hiukset vahvoiksi ja elinvoimaisiksi. Aikaansaa uskomattoman elinvoimaiset, vahvat, pehmeät ja kiiltävät hiukset.

32,50 €

Edut:

 • Tehokas jälleenrakentava, syvähoitava ja antistaattinen vaikutus
 • Syväkosteuttaa ja -ravitsee
 • Tehokkaasti selvittävä koostumus
 • Uudistaa hiussuomut ja vahvistaa hiusrakenteen
 • Jättää hiukset helposti hallittaviksi
 • Aikaansaa elinvoimaiset, pehmeät ja kiiltävät hiukset
 • Rasvaton koostumus ei latista hiusta


Aktiiviset ainesosat:

 • Keratiini
 • Vehnäproteiini
 • Polyquartenium-7

 

Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa.  Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

Vehnäproteiini: Uudistaa hiusrunkoa ja antaa näkyvää elinvoimaa arvokkaiden ravintoaineiden ansiosta, aikaansaa vahvemmat ja kiiltävämmät hiukset.

Polyquaternium-7: Antaa tehokkaasti hoitavan, suojaavan ja tasapainottavan vaikutuksen.

 

Inebrya Ice Cream Keratin on tehokas ammattikäyttöön suunniteltu jälleenrakentava hoitokokonaisuus, jonka koostumus pohjautuu Keratiiniin. Ideaalinen kemiallisesti suoristetuille ja kähärille hiuksille tai hiuksille, jotka altistuvat usein kemiallisille käsittelyille. Tiivistää hiusrakennetta ja aikaansaa kevyen suojaavan kalvon hiuskuidun pinnalle, korjaten ja ehkäisten uusien vaurioiden muodostumista. Ehkäisee tehokkaasti kaksihaaraisia.

Inebrya Ice Cream tuotesarjasta löydät laadukkaat Italialaiset hiustuotteet kaikille hiustyypeille.

Valmistusmaa Italia.

Tehoaineiden korkeista pitoisuuksista johtuen tuotetta on ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Pese hiuksen Keratin shampoolla, pyyhekuivaa ja levitä muutama tippa tasaisesti hiuksille. Hiero kevyesti ja anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Kostuta hiukset pienellä määrällä kädenlämpöistä vettä ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa muutama sekunti ja huuhtele hyvin.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Quaternium-82, Behentrimonium chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, Hydrolyzed keratin, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Methylchloroisothiazolinone, Hydrolyzed Wheat Protein, CI 14700 (FD&C RED 4), Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita