Inebrya Ice Cream

Kromask Pigmenttihoitoaine kupari

  • Koko: 300 mL

Intensiivinen kupari pigmenttihoitoaine. Tehostaa ja piristää kosmeettisia hiusvärejä, sekä korostaa luonnollisia sävyjä. Aikaansaa intensiiviset väriefektit vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille.


Kromask hoitoaine sävyttämään, värjäämään, ylläpitämään ja virkistämään hiusvärejä värjätyillä ja luonnollisilla hiuksilla.


Turvallinen sävyttävä hoitoaine kaikille ja kaikenikäisille, ei sisällä ammoniakkia tai hapettavia ainesosia.

13,50 €

Inebrya Ice Cream Kromask on innovatiivinen kirkastava ja hoitava värihoitoainesarja, jolla luot kauniit ja persoonalliset sävyt turvallisesti. Kromask soveltuu värjätyille, vaalennetuille ja luonnollisille hiuksille.

Edut:

  • Erityinen CGE-järjestelmä auttaa väripigmenttejä kiinnittymään hiuksiin
  • Hapan pH 3,5 tiivistää hiusrakenteen ja parantaa kiiltoa
  • Sävyt ovat vapaasti sekoitettavissa keskenään
  • Nopea vaikutusaika
  • Sisältää hoitavaa, Ecocert- sertifioitua Nyamplung-öljyä

 

Kromask värihoitoaineet ravitsevat ja kirkastavat hiuksia värjäyksen ohessa. Turvalliset Kromask hoitoaineet eivät sisällä ammoniakkia tai hapettavia ainesosia.

Inebrya Ice Cream tuotesarjasta löydät laadukkaat Italialaiset hiustuotteet kaikille hiustyypeille.

Valmistusmaa Italia.

Levitä suojakäsineillä sopiva määrä hoitoainetta (noin 20-30 ml) pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero hellävaraisesti ja tasoita käyttäen harvapiikkistä kampaa. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia halutusta intensiivisyydestä riippuen. Tarvittaessa voit antaa vaikuttaa jopa 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Quaternium-82, 4-Hydroxypropylamino-3-Nitrophenol, HC Yellow no 2, Parfum (Fragrance), Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Calophyllum inophyllum seed oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita