Inebrya Ice Cream

Shecare Reconstructor Spray Hoitosuihke

 • Koko: 200 mL

Shecare Hair Keragenesis - tehohoidon vaihe 2. Shecare Reconstructor Spray on uudistava ja jälleenrakentava hoitosuihke erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Aikaansaa joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkin pehmeät hiukset.


Shecare tuotteiden koostumus perustuu hyvin edistykselliseen ja erittäin hellävaraiseen hiusrungon syväkorjaukseen sisältä päin Viinirypäleen kantasolujen, Mikro-keratiinin ja Puuvillasiemenöljyn avulla.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
14,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

Edut:

 • Ravitsee, syväkosteuttaa ja uudistaa hiusrungon sisältä ulos
 • Vahvistettu viinirypäleen kantasoluilla, mikro-keratiinilla ja puuvillasiemenöljyllä
 • Intensiivinen syväkorjaava vaikutus
 • Ideaalinen värjätyille ja käsitellyille
 • Ei sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai lisättyä suolaa
 • Soveltuu myös hiustenpidennyksille
 • pH 5,0
 • Soveltuu Curly Girly -metodiin


Vaikuttavat ainesosat:

 • Viiniypäleen kantasolut
 • Keratiini
 • Puuvillasiemenöljy

 

Viinirypäleen kantasolut: Todellisia luonnon ihmeitä – ne ovat kasvien monikykyisiä soluja, jotka antavat elämän muille kasvisoluille. Loputtomasti uusiutuvina ne kykenevät suojaamaan ja edistämään tehokkaasti hiuksen keratiinin muodostumista. Viinirypäleen kantasolut sisältävät erittäin paljon Antosyaaneja, joilla on tehokas antioksidanttinen vaikutus ja jotka antavat verrattoman suojan vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Auttaa hiuksia suojautumaan UV-säteilyä vastaan. Parantaa hiusten kykyä selviytyä valovaurioita ja UV-säteilyn aiheuttamaa stressiä vastaan.

Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla. Mikro-muodossa keratiini tunkeutuu entistä syvemmälle hiusrunkoon tuoden todellisen elinvoiman hiuksille sisältä ulos.

Puuvillasiemenöljy: Sisältää runsaasti E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja ja antaa luonnollisen suojan UV-säteilyä vastaan. Puuvillasiemenöljyllä on tehokas kosteuttava ja Anti-Age vaikutus, auttaen hiuksia ylläpitämään luonnollisen kosteustasapainonsa. E-vitamiinin vahva antioksidanttinen vaikutus auttaa ylläpitämään hiusvärit kauniin kiiltävinä ja hehkuvina pidempään.

 

Shecare Hair Keragenesis - vaurioituneiden ja huonokuntoisten hiusten proteiinien uudistaminen viinirypäleen kantasolujen ja mikro-keratiinin avulla.

Shecare on ammattikäyttöön suunniteltu hoitokokonaisuus, joka palauttaa hiuksille elinvoimaa. Aikaansaa terveet, tuuheat, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Ideaalinen vaurioituneille, hauraille ja kiiltonsa menettäneille hiuksille. Tehokasta jälleenrakennusta jo ensimmäisellä käyttökerralla!

 

Valmistusmaa Italia.

Suihkuta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin osio kerrallaan ja hiero hiuksia latvoista tyveen. Laita suojamyssy ja anna vaikuttaa 5 minuuttia lämmön kanssa ja jatka Shecare Reconstructor hoitonaamioon.

 

Ohjeet intensiivihoitoon:

1. Levitä Shecare shampoo kosteille hiuksille. Pesun tarkoituksena on puhdistaa hiukset epäpuhtauksista ja valmistella ne hoitoa varten. Hiero shampoo hellävaraisesti hiuksiin ja huuhtele. Toista pesu varmistaaksesi hiuskuitujen täydellisen avautumisen.

2. Jaa hiukset neljään osioon Reconstructor jälleenrakentavaa suihketta varten. Levitä Reconstructor suihke hiuksille osio kerrallaan.

3. Hiero hiuksia varovasti latvoista tyveen varmistaaksesi aktiivisten ainesosien täydellisen imeytymisen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia suojamyssyn kanssa, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Älä huuhtele.

4. Levitä Shecare hoitonaamio kosteille hiuksille ja hiero varovasti tyvestä latvoihin tehostaaksesi imeytymistä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Kampaa läpi ja huuhtele huolellisesti. Jatka muotoiluun.

Aqua (Water), Hydrolyzed keratin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Gossypium herbaceum seed oil (Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil), Tocopherol, Vitis Vinifera Fruit Meristem Cell Culture

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita