Inebrya

Ogenex Pro-Color Perfect hoitopaketti

Erityinen hoitopaketti hiustenvärjäyksen yhteyteen. Ogenex Pro-Color hoitopaketti sisältää Ogenex suoja-aineen 70 ml, Pro-Color shampoon 125 ml sekä Pro-Color Color Perfect voiteen 100ml.


Erityinen kasvipohjainen aminohappoyhdiste läpäisee hiuskuidun kemiallisen käsittelyn aikana suojaten ja jälleenrakentaen hiuskuitua sisältä. Vaikuttaa hiuksiin välittömästi vahvistaen ja palauttaen elinvoimaa. Antaa hiuksille uskomatonta kiiltoa ja tuuheutta juurista latvoihin.

29,00 €

Ogenex Pro-Blonde hoitopakkaus:

 • Ogenex suoja-aine 70 ml
 • Pro-Color shampoo 125 ml
 • Pro-Color Color Perfect voide 100ml

Edut:

 • Suojaa ja jälleenrakentaa hiuskuitua sisältä
 • Vaikuttaa hiuksiin välittömästi
 • Vahvistaa ja palauttaa elinvoimaa
 • Antaa hiuksille uskomatonta kiiltoa ja tuuheutta juurista latvoihin
 • Mahdollistaa entistä turvallisemman ja rohkeamman käsittelyn
 • Ei haalista hiusväriä
 • Ei vaadi ylimääräisiä hoitovaiheita
 • Ei vaikuta teknisen käsittelyn vaikutusaikoihin
 • Ei vaikuta sekoitussuhteisiin

 

Ogenex mahdollistaa entistä turvallisemman ja rohkeamman käsittelyn, päästä luovuutesi valloilleen.

Kurkkaa täältä ohjevideo Ogenexin käytöstä: Inebrya Ogenex

 

Inebrya Ogenex on uuden sukupolven suojahoito teknisen käsittelyn tueksi. Yhdistä Ogenex permanentti-, väri- tai vaalennuspalveluun turvallisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Inebrya tarjoaa innovatiivisen työkalun ammattikäyttöön suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia kemiallisen käsittelyn ajaksi.

Erityinen kasvipohjainen aminohappoyhdiste läpäisee hiuskuidun kemiallisen käsittelyn aikana suojaten ja jälleenrakentaen hiuskuitua sisältä. Vaikuttaa hiuksiin välittömästi vahvistaen ja palauttaen elinvoimaa. Antaa hiuksille uskomatonta kiiltoa ja tuuheutta juurista latvoihin.

Valmistusmaa Italia.

Lataa tarkempi käyttöohje:

Inebrya Ogenex Fiber Protector suojakäsittely

Ogenex hiustenvärjäyksissä:

Ogenex täydentää Pro-Color väripalvelua suojaavalla ja vahvistavalla hoidolla.

Vaihe 1: Annostele vähintään 40 ml väriainetta ja sopiva määrä vetyperoksidia ei-metalliseen kulhoon. Lisää 3,5 ml Ogenex- suoja-ainetta ja sekoita massa tasaiseksi. Levitä tavalliseen tapaan hiuksille ja anna vaikuttaa normaalisti

Vaihe 2: Kiinnitä ja viimeistele värjäys Pro-Color- käsittelyllä. Levitä Color Perfect voide pituuksille ja latvoille, hiero ja kampaa tasaisesti hiuksille. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Pese ja hoida hiukset Pro-Color shampoolla ja hoitoaineella.

 

Ogenex vaalennuksissa:

Ogenex täydentää Pro-Blonde vaalennuspalvelua suojaavalla ja vahvistavalla hoidolla.

Vaihe 1: Annostele vähintään 20 g vaalennusainetta ja sopiva määrä vetyperoksidia ei-metalliseen kulhoon. Lisää 7 ml Ogenex- suoja-ainetta ja sekoita massa tasaiseksi. Levitä tavalliseen tapaan hiuksille ja anna vaikuttaa normaalisti.

Vaihe 2: Tasapainota ja viimeistele vaalennus Pro-Blonde käsittelyllä. Levitä Blonde Perfect voide pituuksille ja latvoille, hiero ja kampaa tasaisesti hiuksille. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Pese ja hoida hiukset Pro-Blonde shampoolla ja hoitoaineella.

 

Ogenex permanentin yhteydessä:

Vaihe 1: Pese hiukset valmistavalla shampoolla. Sekoita 20 ml vettä ja 3,5 ml Ogenex-suoja-ainetta suihkepullossa. Suihkuta puolet seoksesta tasaisesti ennen rullien asettamista.

Vaihe 2: Aseta rullat normaalisti. Suihkuta loput Ogenex-seoksesta hiuksille ennen kiinnitteen levittämistä. Jatka permanenttikäsittelyä normaalisti.

 

Huom! Älä muuta Ogenex- suoja-aineen annostusta vaikka käyttäisit vähimmäismäärää enemmän väri- tai vaalennusainetta.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita