Vagheggi White Moon Fizzy poreileva kasvonaamio 250 mL

SKU
VG-117288
Varastossa
61,36 €
-
+
Yleiskatsaus

Aktiivinen poreileva kasvonaamio. Erityinen naamiogeeli, joka sekoitettuna aktivointinesteen kanssa aikaansaa poreilevan ja kuorivan naamion esivalmistelemaan ihoa White Moon hoitotuotteita varten.

Kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti, sekä valmistelee sen seuraavia kirkastavia tuotteita varten.

Pakkauksessa:

  • Geelimäinen kasvonaamio, 200 ml
  • Aktivointineste, 200 ml
  • Mittakippo


Edut:

  • Valmistelee ihon seuraavia kirkastavia hoitoja varten
  • Erityinen kaksivaiheinen koostumus
  • Heleyttää ja kirkastaa ihoa
  • Jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi


Vaikuttavat ainesosat:

  • Sitruunahappo
  • Korundi
  • Kasviuutteet


Sitruunahappo: Poistaa luonnollisesti ja hellästi kuollutta ihosolukkoa, jättäen ihon tasaiseksi ja kauniiksi.

Korundi: Ihoa pehmentävä vaikutus.

Kasviuutteet: Rohtoraunioyrtti-, lakritsi- ja takiaisuutteet yhdessä rauhoittavat ja korjaavat ihon vaurioita, sekä tasoittavat pigmenttihäiriöitä.

 

Vagheggi White Moon - Erityinen kirkastava ja ihon sävyä yhtenäistävä tuotesarja. Ilmansaasteet, auringonvalo ja hormonaaliset vaihtelut voivat aiheuttaa epätasaisuutta ja ihon paksuuntumista. White Moon tuotteet on kehitetty tasapainottamaan, kirkastamaan ja kiinteyttämään kasvojen ihoa.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi White Moon Fizzy poreileva kasvonaamio
Käyttöohje

Sekoita astiassa 5 ml geelimäistä kasvonaamiota ja 5 ml aktivointinestettä. Kun yhdistelmä alkaa poreilemaan, levitä se kasvoharjalla kasvojen ja kaulan alueelle. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Hiero lopuksi kevyin pyörivin liikkein tehostaaksesi kuorivaa vaikutusta. Poista vedellä.

INCI

FIZZY MASK 1 : Aqua/Water/Eau, Glycerin, Sodium Bicarbonate, Alumina, Xanthan Gum, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Dmdm Hydantoin, Disodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate.

ACTIVATING SOLUTION 2: Aqua/Water/Eau, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Hydroxypropyl Guar, Dmdm Hydantoin, Propylene Glycol, Symphytum Officinale Leaf Extract, Arctium Majus Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Iodopropynyl Butylcarbamate, Allantoin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi White Moon Fizzy poreileva kasvonaamio 250 mL
Your Rating