La Riché Cosmetics

Violet Directions Shock suoraväri

 • Koko: 89 mL

Intensiivinen violetti.


Directions shokkiväri on hoitava, turvallinen ja tehokas suoraväri, joka pysyy hiuksissa hiuslaadusta ja hoidosta riippuen 6-10 pesua. Directions suoravärit on helppo levittää käyttövalmiin koostumuksen ansiosta.


Directions shokkiväreillä luot nopeasti intensiivisen, upean sävyn hiuksiin - helppoa, hauskaa ja näyttävää. Päästä luovuutesi valloilleen!

6,90 €

Hehkuvan kirkkailla Directions suoraväreillä luot upeat väriefektit kaikille hiuksille. Directions suoraväri ei sisällä vetyperoksidia tai vaalentavia ainesosia.

Soveltuu erityisesti raidoitettuihin tai esivaalennettuihin hiuksiin. Väri tarttuu ja kestää parhaiten huokoisilla, käsitellyillä hiuksilla - täysin käsittelemättömät hiukset kannattaa pehmentää ja tummat hiukset vaalentaa ennen shokkivärin käyttöä.

Kokeile sekoittaa värejä keskenään täysin uniikkien sävyjen aikaansaamiseksi. Väri säilyy purkissa vuoden avaamisen jälkeen.

Edut:

 • Hellävaraisempi koostumus
 • Ei sisällä vetyperoksidia tai vaalennusaineita
 • Käyttövalmis koostumus
 • Helppo käyttää, soveltuu kotiin ja kampaamoon
 • Ei vaadi hapettamista
 • Kestää hiuksilla noin 6 - 10 pesua
 • Paljon värivaihtoehtoja
 • Kaikki värit voidaan sekoittaa keskenään
 • Mahdollisuus monipuolisiin väriefekteihin

Vaalea White Toner sopii erinomaisesti sävyjen intensiivisyyden määrittämiseen. Kokeile sekoittaa lempiväristäsi ihana pastelliversio! Huomaathan, että lopullinen värjäystulos ja sopiva vaikutusaika riippuu hiuslaadusta ja hiusten pohjasävystä.

 

La Riché Directions shokkiväri on hoitava, turvallinen ja tehokas suoraväri. Directions suoraväri mahdollistaa hellävaraisemman ja luovemman värin kaikille hiuksille. Suoraväri kiinnittyy parhaiten käsiteltyihin, huokoisiin hiuslaatuihin. Soveltuu erityisesti raidoitettuihin tai esivaalennettuihin hiuksiin.

Päästä luovuutesi valloilleen ja kokeile villejä, näyttäviä tyylejä tai sävytä vain kevyesti. Uskalla hehkua!

Valmistusmaa Englanti.

Vaikka Directions shokkivärit eivät sisällä vahvoja kestovärien veroisia kemikaaleja, suosittelemme turvallisuuden vuoksi tekemään herkkyystestin ennen väriaineen käyttöä.

Herkkyystesti:

 1. Testaa tuote pienelle ihoalueelle ennen käyttöä. Suosittelemme kokeilemaan helposti peitettävälle ihoalueelle, esimerkiksi korvan taakse.
 2. Puhdista ja kuivaa iho.
 3. Levitä vanupuikolla väriaine pienelle alueelle iholle ja anna kuivua.
 4. Pese ja kuivaa iho.

Varoitus: Huuhtele iho välittömästi äläkä käytä tuotetta jos kokeen aikana ihosi ärtyy, turpoaa tai tunnet olosi huonoksi.

Herkkyystestin jälkeen voit päästää luovuutesi valloilleen.

Jotta olisit varmasti tyytyväinen lopputulokseen suosittelemme kokeilemaan sopivaa vaikutusaikaa pienelle piiloon jäävälle hiussuortuvalle. Directions shokkivärin vaikutusaika on yksilöllinen hiuslaadusta ja haluamastasi lopputuloksesta riippuen.

Vaikutusaikatesti:

 1. Levitä väri pienelle hiussuortuvalle alla olevan ohjeen mukaan. Keskimääräinen sopiva vaikutusaika on 15 - 30 minuuttia, käynnistä ajastin heti kun olet levittänyt värin hiussuortuvalle.
 2. Tarkkaile värin kehittymistä koko vaikutusajan. Huuhtele ja kuivaa suortuva kun olet tyytyväinen värin kehittymiseen. Jos värjäät hiuksiasi ensimmäistä kertaa, kokeile alkuun vain 15 minuutin vaikutusaikaa.
 3. Kun olet tyytyväinen vaikutusaikatestin tuloksiin - Aloita varsinainen värjäys !

 

Värjäysohje:

 1. Pese hiukset huolellisesti pH tasapainotetulla shampoolla, esimerkiksi Echosline S5 Regular Use shampoo on mainio tähän käyttöön. Kuivaa hiukset pesun jälkeen kevyesti pyyhkeeseen. Älä laita hiuksiin hoitoainetta ennen värjäystä!
 2. Suojaa hiusraja ja korvat öljyllä ennen värjäyksen aloittamista.
 3. Pue suojakäsineet ja levitä haluamasi hiusväri tasaisesti hiuksille värisudin avulla. Varmista kamman avulla, että hiukset ovat täydellisesti väriaineen peitossa.
 4. Anna värin vaikuttaa 15 - 30 minuuttia, käytä apuna ennakkoon tekemääsi vaikutusaika testiä. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä intensiivisempi lopputulos.
 5. Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä. Suuntaa vesisuihku poispäin kasvoilta ja vartalolta.
 6. Kuivaa ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Älä unohda ottaa kuvaa upeasta uudesta tyylistäsi !

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita