Naturalmente

Aloe & Sandalwood Nourishing Texture Solution muotoiluvoide

 • Tilavuus: 100 mL

Kosteuttava kasvipohjainen muotoiluvoide antamaan rakennetta hiuksille. Ideaalinen värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Käytetään kosteille hiuksille, muotoillaan kuivauksen yhteydessä.


Kosteuttaa, ravitsee ja antaa kiiltoa, ei jätä jäämiä. Pehmeä miellyttävä koostumus. Aikaansaa rakennetta ja kiiltoa hiuksille.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
16,95 €

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.
Voimme ilmoittaa sinulle, kun tuote on taas saatavilla.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Pehmeä koostumus on helppo käyttää
 • Antaa hiuksille kevyttä tukea ja rakennetta
 • Ympäristöystävällinen pakkaus
 • Soveltuu myös herkälle iholle

Vaikuttavat ainesosat:

 • Aloe Vera
 • Santelipuu
 • Kasvipohjainen Glyseriini


Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä ja kosteuttava vaikutus

Santelipuu: Antibakteerinen vaikutus, hoitaa ja tasapainottaa

Kasvipohjainen Glyseriini: Aikaansaa uskomatonta kiiltoa

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

 • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
 • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
 • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
 • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Levitä voide kosteille hiuksille, muotoillaan kuivauksen yhteydessä.

Aqua, Cyclopentasiloxane, PVP, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Santalum Album Oil (Sandalwood) *, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract *, Amyris Balsamifera Oil *, Pogstemon Cablin Oil, Benzyl Alcohol, Laavandula Angustifolia (Lavendar) oil *, Geranium Maculatum Oil *, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Stearic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita