Naturalmente

Antioxidant hoitoaine värjätyille hiuksille

 • Koko: 250 mL

Voimakkaasti antioksidanttinen hoitoaine erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Säilyttää värin kiiltävänä ja elinvoimaisena pitkään. Porkkana- ja kehäkukkauutteiden antioksidantit ja vitamiinit vahvistavat värin kestoa hiuksilla.


Anti-age vaikutus. Voimakkaat antioksidantit jättävät hiukset kiiltäviksi, elinvoimaisiksi ja terveiksi. Sisältää 100% puhtaita eteerisiä öljyjä luomuviljelmiltä.

15,95 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

 • Ylläpitää värin kestoa hiuksilla
 • Voimakkaasti antioksidanttinen koostumus
 • Sisältää 100% puhtaita eteerisiä öljyjä luomuviljelmiltä
 • Pakkaus (korkkia lukuunottamatta) on valmistettu 100% biohajoavasta maissista
 • Pullo voidaan hävittää kompostoimalla tai biojätteen mukana

Vaikuttavat ainesosat:

 • Porkkana
 • Kehäkukka
 • Nokkonen


Porkkana: Antaa hiuksille kiiltoa ja helpottaa muiden ainesosien imeytymistä hiuksille

Kehäkukka: Hoitaa hiuksia, anti-age vaikutus

Nokkonen: Kosteuttaa, tasapainottaa ja antaa kiiltoa

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

 • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
 • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
 • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
 • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia.

Levitä pestyille, pyyhekuiville hiuksille ja hiero. Kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia lämmön kanssa. Huuhtele.

Aqua [Water] (Eau), Cetyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Dicaprylyl ether, Myristyl alcohol, Daucus carota sativa (Carrot) root extract, Olea europaea (Olive) fruit oil, Zea mays (Corn) oil, Cananga odorata flower oil, Calendula officinalis extract, Urtica dioica (Nettle) extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lactic acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Glycerin, Lecithin, Linalool, Benzyl benzoate, Citric acid.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita