Naturalmente

Breathe Balancing Lotion kasvovesi

  • Koko: 200 mL

Tasapainottava ja raikastava kasvipohjainen kasvovesi rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sisältää runsaasti antioksidanttisia vitamiineja, jotka auttavat normalisoimaan ihon toimintoja. Raikas ja kevyt koostumus antaa miellyttävän, raikkaan ja hyvinvoivan tunteen iholle.


Taistelee kiiltoa vastaan, auttaa pitämään ihon mattapintaisena ja kauniina pitkään. Aikaansaa terveen, valovoimaisen ja tasaisen ihon.

19,00 €

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Taistelee kiiltoa vastaan, auttaa pitämään ihon mattapintaisena
  • Raikas ja kevyt koostumus
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Lactil Natural kasviuuteyhdiste
  • Takiainen ja koivu
  • Artisokka ja Hamamelis


Lactil Natural kasviuuteyhdiste: Stimuloi ihon luonnollista kosteuden tuotantoa

Takiainen ja koivu: Vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien määrää iholla

Artisokka ja Hamamelis: Täynnä antioksidanttisia vitamiineja, raikastaa

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi iho aina puhdistuksen jälkeen, aamuin illoin.

Aqua [Water], *Alcohol denat., Propanediol, *Arctium lappa root extract, *Betula alba bark/leaf extract, *Citrus medica limonum (Lemon) peel extract, *Cynara scolymus (Artichoke) leaf extract, *Hamamelis virginiana (Witch hazel) bark/leaf/twig extract, *Foeniculum vulgare (Fennel) oil, *Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, *Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Sodium lactate, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Glycerin, Polyglyceryl-5 oleate, Sodium cocoyl glutamate, Lactic acid, Glyceryl caprylate, Sodium benzoate,Sodium dehydroacetate, Limonene, Benzyl alcohol.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita